Treceți la conținutul principal

COSTEL BIJU wiki, biografie, nume real, vârsta, soție, cât cere la nunta

Wiki Costel Biju. Care este biografia, nume real Andrei Velicu, data nașterii, ce vârstă si înălțime are. Afla care este averea lui Costel Biju, care este prețul sa iti cânte la nunta, cine este soția lui și câți copii are!

Născut pe data de 24 aprilie 1985, Costel Biju (vârsta de 37 de ani) este un celebru manelist român. 

Costel Biju își face bani doar din muzică. Nu are afaceri, ci îşi câștigă existența doar din cântări, de la nunți la botezuri și alte petreceri, acolo unde cere 5000 de euro pentru o cântare de o oră.

Puțin știu că Costel Biju este căsătorit de mai bine de 18 ani, și mai puțin știu cine este nevasta sa și că are doi copii deoarece artistul și soția sa formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

wiki costel biju varsta sotie copii cat ia pe ora

Numele soției lui Biju este Andreea Costache, iar manelistu recunoaște că își apreciază soția la fel de mult ca în primii ani de mariaj, precizând că mama copiilor ei i-a fost un sprijin puternic de-a lungul carierei muzicale.

Costel Biju își iubește foarte mult familia și copiii și iubească să își petreacă timpul cu aceștia. El le face toate poftele și îi surprinde numai cu gesturi frumoase.

,,Am niște copii cu bun simț și nu îmi cer imposibilul. Le-am făcut cadouri tuturor să fie toți mulțumiți", a declarat într-un interviu Costel Biju.

De asemenea Biju a dezvăluit sfaturile pe care regretatul Petrică Cercel i le-a oferit de-a lungul timpului și de asemenea a spus că acesta era un familist convins.

,,M-a învățat Petrică Cercel exact ce m-a învățat și tatăl meu. Mi-a dat aceleași sfaturi, sa fiu serios, sa fiu punctual la evenimente, sa respect oamenii si sa am ambiție...” 
MAI POTI CITI