Cum să devii mai Fericită în funcție de Zodia ta conform astrologilor

Toată viața ne petrecem în căutarea unui răspuns, ce tip de fericire este fericirea noastră. Din lipsă de experiență, credem că fericirea constă în bani, apoi devenim mai înțelepte și înțelegem că fericirea constă în altceva.

Iată cum poți deveni mai Fericită în funcție de zodia ta - recomandări astrologice

Pești (21 februarie - 20 martie) . Pentru Pești, este important să-ți asculți intuiția. 

Nu ești un fan al muncii grele și al orelor suplimentare. Nu ești foarte ambițios. Dar nu fi supărat din cauza asta. Ai alte calități unice: ești într-o legătură incredibilă cu tine însuți, ai încredere în inima ta și nu te trăda. 

Nu te preface că ești cineva care nu ești. Dacă vrei să atingi un obiectiv, dar îți lipsește motivația, nu opune rezistență, nu te forța cu o disciplină dură. Negociază cu tine însuți. De fapt, ești mereu fericită. 

cum sa fii fericita in functie de zodia in care te-ai nascut

☺ Vărsător (21 ianuarie - 20 februarie). Ca și Vărsător, trebuie să-ți exprimi personalitatea strălucitoare. Evită rutinele sau oamenii care încearcă să te facă „normal”. 

Ai o minte extraordinară și nu ar trebui să-ți fie rușine de ea. Fii spontană, fă surprize nebunești, inventează lucruri noi. Și, desigur, urmează-ți visele.

☺ Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie) . Pentru Capricorni, este important să combine necompromisul cu o minte deschisă. Îți place să planifici, să ții totul sub control, să fii responsabil și asta e grozav! Dar riscați să vă îmbolnăviți de perfecționism și să vă transformați într-un hipocondriac. 

Încercați să nu vă agățați de interesele și de oamenii dvs., nu încercați să fiți perfect, obțineți doar cinci. 

Conectează-te cu oameni noi, încearcă să înțelegi punctul lor de vedere opus, explorează noi culturi și încearcă să ieși de sub carapacea ta. Acest lucru vă garantează libertatea și, prin urmare, fericirea.

☺ Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie). Pentru Scorpion, este important să găsească un echilibru între forță și relaxare. 

Fiind o personalitate foarte puternică, de multe ori uiți să te odihnești. Din această cauză, stresul se acumulează, îți este greu să-ți exprimi emoțiile. 

Desigur, vei fi fericit dacă ajuți oamenii, dai dovadă de perseverență, dar toate acestea ar trebui să aibă loc pe fundalul calmului și păcii complete - nu în detrimentul nervilor și puterii tale mentale. 

Meditează mai mult, practică asane  relaxante de yoga pentru a face față tensiunii.

Fecioară (24 august - 23 septembrie). Pentru Fecioară, ordinea este importantă. Stabilitate. Securitate. Dacă viața ta este în haos, atunci te epuizează mai mult decât alte semne. 

Prin urmare, desigur, nu vă aduceți în punctul în care nu vă puteți controla percepția. Observă, nu viața, ci atitudinea ta față de situație. Pentru a face acest lucru, respectați ordinea stabilită: mâncați corect, dormiți suficient, faceți sport. 

Urmați ritualurile - ele contribuie la ordinea în cap și în viață. 

☺ Rac (22 iunie - 22 iulie). Pentru Rac, cel mai important lucru este dragostea și familia. Nimeni nu este la fel de dependent de acestea ca tine. 

Ești foarte sensibilă și vulnerabilă, dai tot ce ai, dar nu întotdeauna persoana de lângă tine este demnă de ceea ce îi oferi. Te poate răni pentru tot restul vieții. Încearcă să dai drumul, să ierți și să mergi mai departe. 

Fă o alegere în favoarea celor care te iubesc și te apreciază. De îndată ce renunți la durere și faci ceea ce îți place în viață, lucruri uimitoare vor începe imediat să se întâmple.

☺ Taur (21 aprilie - 20 mai). Ca și Taur, este vital să te simți bine în corpul tău, să te accepți așa cum ești, să nu te mai străduiești spre perfecțiune și să te critici. 

Esti una dintre cele mai armonioase zodii din întregul zodiac. Armonia este în sângele tău. 

Nu vă uitați în jur, nu vă așteptați la aprobare de la alții, nu încercați să fiți la înălțimea idealurilor moderne de frumusețe. Ascultă-te, apreciază-te și iubește-te. Atunci te așteaptă un ocean de fericire și plăcere.
noriel.ro