Cum să faci o fată din zodia BALANȚĂ să se îndrăgostească de tine.

Cum să cucerești o fată Balanță și să construiești o relație puternică cu ea.

Fetele care își sărbătoresc ziua de naștere între 23 septembrie și 22 octombrie s-au născut în zodia Balanță. 

Balanțele sunt elegante, se îmbracă bine și au multe cunoștințe utile. Balanțele au darul diplomației și o inimă neobișnuit de mare, nu e de mirare că patronul acestui semn este Venus. Simt minciunile, se confruntă cu orice nedreptate și sunt gata să-și ajute aproapele. 

Cum să faci o fată Balanță să se îndrăgostească de tine

♥ Fii o persoană deschisă

Fetele Balanță simt falsitatea de la un kilometru distanță. Așa că nu te uita în jur și fii tu însuți! Un zâmbet discret și bunăvoința sunt foarte drăguțe. 

Nu-ți fie teamă să pari timid sau să faci ceva timid, Balanța va fi mai cucerită de asta decât dacă imiți pe cineva.

♥ Vorbește cu ea despre ceva

wiki cum sa faci o fata balanta sa te iubeasca

Este de dorit ca acest „ceva” să aibă două fețe ale monedei. Nu uitați că Balanțelor le place să se certe, nu pentru că nu sunt de acord, ci pentru că așa pot vedea întreaga situație. 

Se poate discuta orice. Doar nu te lăsa luat de val, este important să te oprești la timp și să împărtășești cel puțin parțial partea adversarului.

♥ Oferă-i ceva dulce

Fetele Balanță vor aprecia acest gest! Și totuși, ca niște diplomate strălucite, se ghidează după principiile reciprocității. Așa că nu fi surprins dacă, în schimbul unui baton de ciocolată, ești tratat cu ceva gustos.

♥ Spune-i un compliment

Fetele Balanță au grijă constant de ele însele. Adoră hainele din materiale naturale, bijuterii, măști de îngrijire și produse cosmetice de înaltă calitate. 

Casele lor sunt întotdeauna frumoase și confortabile. Astfel de fete se ofilesc dacă nu sunt admirate. Cuvintele calde și sincere către Balanță le vor face inimile să înflorească.

♥ Du-o undeva unde e foarte frumos

Poate fi o cafenea confortabilă sau un spațiu de artă neobișnuit. De asemenea, locuri grozave legate de artă - teatre, expoziții, cinematografe, galerii și muzee de arte plastice. Dar, pentru orice eventualitate, e mai bine să știi precis ce îi place iubitei tale.

♥ Dă-i un cadou inedit

Aceste fete iubesc tot ce e frumos și de marcă. De asemenea, iubesc cadourile cu semnificație care pot dezvălui ceva despre relația ta sau despre personalitatea lor.

O idee grozavă de cadou pentru o fată Balanță este un pandantiv din argint cu semnul ei zodiacal care reprezintă dreptatea, dragostea pentru frumos și cooperarea.

ATENȚIE Dacă NU vrei să îți distrugi relația cu iubita din Balanță trebuie obligatoriu să NU fii GELOS în mod excesiv, să NU o acuzi că este prea SENTIMENTALĂ. 

Chiar și o remarcă nevinovată poate răni grav o Balanța!