Cystaid 30 capsule pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

Cystaid 30 capsule are in medie recenzii de peste 4,69 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Cystaid 30 capsule este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.
oferte bune reduceri de pret


1. PRODUCĂTOR VetPlus Ltd, Docklands, Dock Road, Lytham, FY8 5AQ, UK.

2. INDICAȚIE Supliment alimentar complementar ce ofera o abordare multilaterala pentru a ajuta in managementul afectiunilor de tract urinar inferior lapisici, in special in cistita idiopatica felina. 

Ajuta la refacerea uroteliului, ajuta pisicile sa treaca prin stresul asociat cistitei, scade inflamatiaperetelui vezicii urinare și protejeaza peretele vezicii urinare.

3.. COMPOZIȚIE Fiecare capsula contine:N-acetil D-glucozamina 125 mgL-Triptofan 37.5 mgComplex curcumin (Curcuma longa/lecitina) 18 mgAcid folic 0.09 mgVitamina D 14 UI

4. INGREDIENTE 

N-Acetil D Glucozamina (NAG) : Sustine producerea de lanturi GAG ce protejeaza uroteliumul.nL-triptofan: Un amino-acid ce este convertit in serotonina. Poate ajuta in managementul anxietatii și s-a aratat ca ajuta pisicile in lupta cu stresul.nCurcumin: 

Curcuminul este partea activa a turmericului și s-a aratat ca poate fi benefic in managementul multor afectiuni, in special celence implica inflamatie. S-a aratat ca ajuta la reducerea producerii de mediatori pro-inflamatori și inhiba degranularea mastocitelor, reducand eliberarea de histamina.

Acidul folic: Poate reduce eliberarea de histamina din mastocite. Ofera suport impotriva inflamatiei asociate cistitei idiopatice feline. 

Vitamina D: Vitamina liposolubila cu multiple roluri in organism. Actioneaza ca antioxidant și inhiba activitatea mastocitelor. Sustine integritatea peretelui vezicii urinare prin mentinerea jonctiunilor intercelulare stranse. 

5. DOZE ȘI MOD DE ADMINISTRARE

Capsula poate fi deschisa și amestecata cu hrana sau poate fi administrata intreaga.

Doza initiala 2 capsule/zi* (1 dimineata , 1 seara) timp de 3-4 saptamani.

Doza de intretinere 1 capsula/zi* pe termen lung

6. AMBALAJ Cutie cu 30 de capsule pe blister.

7. ATENȚIONARE Numai pentru uz veterinar. 

8. DEPOZITARE15˚C - 25˚C. A se feri de lumina directa a soarelui