Epi-Otic, 125 ml pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

Epi-Otic, 125 ml are in medie recenzii de peste 4,69 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Epi-Otic, 125 ml este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. 

Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.
oferte bune reduceri de pret

Compozitie:

- Acid salicilic 0,2%
- Docusat de sodiu- Paraclorometaxilenol (PCMX)- EDTA
- Monozaharide 

Proprietati:

Noua formula Epi-Otic este o solutie cu un grad ridicat de toleranta, conceput special pentru prevenirea si tratamentul otitelor externe la caini si pisici. 

Originalitatea formulei se bazeaza pe complementaritatea actiunii principalelor ingrediente asociate, intr-o formula cu proprietati de curatare excelente. 

Acidul salicilic asociat cu docusatul de sodiu permite o eliminare a depozitelor celulare si a excesului de cerumen din canalul auricular. 

PCMX asociat cu EDTA contribuie la restaurarea echilibrului microbian al canalului auditiv.

Asocierea exclusiva cu monozaharide ofera un efect antiiritant si limiteaza adeziunea microorganismelor pe suprafata pielii. 

Indicatii:

Epi-Otic se utilizeaza la caini si pisici in prevenirea aparitiei otitei la animalele predispuse, sau in pretratamentul otitelor purulente sau cerumeno-eritematoase. 

Doze si mod de administrare:

De 2-3 ori pe saptamana pentru folosirea de rutina, inaintea fiecarui tratament pentru otita externa sau la recomandarea medicului veterinar. 

In curatarea canalului auricular cu otita externa severa sau administrarea cu 30 de minute inaintea tratamentului cu solutie otica. 

Daca nu se poate mentine acest interval, atunci se curata cu grija canalul auricular cu un tampon de vata. 

A se agita inainte de folosire. Rasuciti capacul alb, apoi aplicati Epi-Otic in canalul auricular, masati delicat la baza urechii, apoi inlaturati excedentul de produs cu ajutorul unui tampon de bumbac. 

Contraindicatii:

A nu se folosi in cazul spargerii membranei timpanice. Prezentare:flacon de 125ml

Important: 

Acest produs intra in categoria farmacie. 

Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei in functie de nevoile specifice ale cainelui dumneavoastra. 
noriel.ro