MIRUNA Lazea biografie, wiki, vârstă, înălțime, de unde este, iubit, preț nuntă

Răsfoiește biografia Miruna Lazea, vezi unde și în ce dată s-a născut, ce vârstă, înălțime și greutate are una dintre cele mai frumoase cântărețe numită și ”Perla banatului”. Află cine este iubitul Mirunei Lazea, și ce prețuri cere la nuntă.

Conform wiki-ului profesional, Miruna Lazea are vârsta de 23 de ani şi este sus în trending pe YouTube şi Tik Tok, graţie frumuseţii şi, mai ales, a vocii sale speciale și inconfundabile.

Născută în Timișoara pe data de 28.08.1999, Miruna Lazea (înălțime 1,77 m) cântă melodii de petrecere însă unele dintre cele mai apreciate sunt cele în stilul bănățean, 

Weekend de weekend, Miruna Lazea este invitată să cânte la nunți, botezuri, majorate sau alte petreceri private. Iar prețurile pe care le cere sunt confidențiale. diferă de la caz la caz, și conform unor surse se învârt undeva în jurul sumei de 2000 de euro pe concert.

miruna lazea wiki biografia varsta inaltimea iubit


Miruna Lazea a devenit cunoscută şi pe rețeaua Tik Tok după ce a cântat alături de celebrul manelist Costel Biju, iar videoclipul a devenit viral rapid. 

Apreciată și uneori invidiată, pentru trăsăturile ei fizice, dar și pentru naturalețe, Miruna Lazea își menține forma fizică deoarece merge foarte des la sala de sport.

Mereu în formă, Miruna își păstrează tonusul prin sport, care după cântat este a doua sa mare pasiune.

Iată ce declara Perla Banatului referitor la această pasiune a sa: ”...  mai mereu trebuie să port rochiţe, mai pun un pantof cu toc frumos, ca să arate piciorul bine la eveniment. Stau undeva la 2 ore atunci când fac un antrenament de picioare. Obligatoriu după fiecare antrenament de picioare am cel puţin 15 minute de mers pe bandă, în pantă...

Discretă în ceea ce privește viața sentimentală, Miruna spune că momentan nu se află în nicio relație, adică nu are un iubit!
noriel.ro