SIMINA LOICA biografie, vârstă, înălțime, ocupație, despărțiri, iubit

Wiki Simina Loica - vezi câți ani are, (ziua de naștere 29 august) și ce ocupație. S-a despărțit Simina Loica de iubitul Alex Zănoagă sau vor face nuntă. Pozele cu Simina Loica dezbrăcată la duș nu le găsiți pe pagina de Instagram!

Simina Loica (zodia Fecioară)a fost surprinsă o singură dată dezbrăcată. Aceasta a clarificat că a fost vorba despre o joacă și nu o reprezintă astfel de imagini.

Simina a fost fotografiată la duș împreună cu o altă fostă concurentă, Lavinia. Poza a ajuns virală, iar frumoasa brunetă a recunoscut că era ea, doar că a precizat că a fost doar o joacă între cele două și nu e o ocupație care să o caracterizeze. 

Conform biografiei personale Simina Loica și Alex Zănoagă au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din cadrul emisiunii Puterea Dragostei. 

simina loica varsta greutate inaltime ocupatie

Cei doi au arătat că iubirea lor este una adevărată, în ciuda răutăților, astfel că au rămas împreună și după ce au ieșit din competiție. La scurtă vreme, Simina a rămas însărcinată, s-a mutat împreună cu Alex, iar, ulterior, bruneta l-a adus pe lume pe rodul iubirii lor, fiul lor, Dominic. 

Cei doi s-au despărțit din cauza neînțelegerilor. 

Apoi Simina s-a cuplat cu Alex Bobicoiu. Chiar dar lucrurile între ei nu au fost mereu numai lapte și miere, astfel că de multe ori s-a ajuns chiar să își spună ”adio”.

Doar că iubirea i-a readus împreună, iar acum sunt din ce în ce mai bine. 

Simina a mărturisit că, cel puțin deocamdată, ea și Bobicioiu  nu și-au făcut niciun plan pentru nuntă, dar asta nu înseamnă că exclud acest fapt.

Viața, după cum spune ea, este plină de surprize și nu se știe ce le va rezerva viitorul.

Cu toate că actualul său partener a precizat că este extrem de îndrăgostit de Simina, Alex Zănoagă, fostul ei soț a spus că nu crede în relația lor.

Bărbatul știa de prietenia dintre cei doi, însă nu se aștepta să devină un cuplu. Mai mult de atât, fostul soț al brunetei a declarat că nu crede că între ei este iubire.