Wiki CAN YAMAN biografie, vârstă, înălțime, greutate, iubită, știri și noutăți

Vezi care este biografia lui CAN YAMAN, când s-a născut, ce vârstă și înălțime are. 

Descoperă ultimele știri și noutăți despre CAN YAMAN, în ce seriale și filme turcești joacă, cine este iubita lui, și multe alte cancan-uri despre despărțiri, familie, bani și scandaluri.

Potrivit wiki-ului oficial, actorul turc Can Yaman (vârsta 33 ani) s-a născut la data de 8 noiembrie 1989 (zodia Scorpion)  si a crescut in orașul Istanbul. 

Yaman a terminat Liceul Italian si apoi a câștigat o bursa in America. A urmat cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Yediteppe din Istanbul după care a și profesat ca AVOCAT.

Dar... înălțimea de 183 cm si greutatea 75 kg, i-a oferit șansa să lucreze și în  industria de modelling, din care desigur nu a făcut o profesie.

can yaman biografia varsta inaltimea iubita

Din biografia sentimentală aflăm că actorul Can Yaman a fost părăsit de femeia pe care a cerut-o în căsătorie! 

Giulia Diletta Leotta, o cunoscută prezentatoare TV din Italia, este femeia care a refuzat să se căsătorească cu actorul turc Can Yaman, și a anulat nunta de 600.000 de euro.

Unul din lucrurile care ar fi creat probleme între cei doi ar fi fost mama lui Can Yaman, care se pare că nu era de acord cu alegerea fiului ei. Mai mult, actorul turc începuse să fie coleric și să îi facă deja scene de gelozie frumoasei sale iubite. 

Înainte de Diletta Leotta, Can Yaman s-a intalnit cu actrita Bestemsu Ozdemir de care s-a despărțit in 2017.

Însă în 2022, Can Yaman oficial este într-o nouă relație de iubire, cu o tânără brunetă care pare să-i fi cucerit inima. Yaman și-a refăcut viața, după multe luni de la despărțirea de Diletta Leotta. 

Cariera de actor, și-a început-o în mod oficial în 2014, când a participat la filmarile primului sau serial ,, Afacerile inimii “ (rolul lui Bedir), alaturi de actritele celebre, precum Selma Ergec sau Sinem Kobal.

La începutul lui septembrie 2022, Can Yaman a pășit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția 2022 alături de actrița italiană Francesca Chillemi (Vezi FOTO).

Cei doi au fost prezenți la celebrul eveniment pentru prezentarea noului lor serial, „Viola come il mare”

Can este singurul actor turc din distribuție, serialul fiind primul său proiect în limba italiană, asta deoarece vorbește foarte bine limbile italiana, engleza si germana..
noriel.ro