Wiki cine este POLLY cântăreața biografie, vârstă, înălțime, iubit, nume real

Vezi biografia cântăreței Polly, ce vârstă are și care este data nașterii. Descoperă wiki-ul lui Polly, care este numele ei adevărat, ce înălțime și greutate are. Află care este iubitul lui Polly și câți copii visează să aibă. 

Cele mai fiebrinți și tari poze cu cântăreața Polly le găsiți pe contul ei de Instragran @pollysor

Cine este P0lly? Ei bine, o prezență discretă la TV, Polly este o celebritate a spațiului online, de la Tik Tok la Instagram și desigur YouTube.

Drumul lui Polly în muzică a început de la o vârstă fragedă, mai precis din clasa întâi, într-un cor muzical.

polly aka p0lly wiki biografie varsta inaltime greutate

Polly nu vrea să-i știi nici numele adevărat, nici prea multe alte detalii personale (înălțime, greutate etc.) spune că le va dezvălui cândva, undeva.... la momentul potrivit!

Polly este una dintre cele mai noi apariții în industria muzicală. Artista are colaborări muzicale senzaționale alături de Bogdan de la Ploiești sau chiar Jador. 

Deși poate mulți fani de-ai lor s-au gândit că între frumoasa artistă și Bogdan de la Ploiești este ceva mai mult, Adică Polly și Bogdan ar fi iubiți. Insă lucrurile stau de fapt așa...

Polly trăiește o poveste de iubire pe care o trăiește de mai bine de 5 ani, alături de iubitul său Edi.  

Edi și Polly s-au cunoscut la o filmare, iar Polly spune că a fost dragoste la prima vedere. 

Când Polly avea vârsta de 16 ani a suferit o dezamăgire în dragoste când o prietenă i-a „furat” iubitul.

În ceea ce privește relația de platou cu actualul iubit, vedeta spune că nu există probleme de gelozie. 

A filmat alături de artiști celebrii, iar atunci când vine vorba de clip,  iubitul ei chiar o încurajează să comunice cu partenerul de scenă, tocmai pentru a exista o chimie. Totuși, săruturile în clipuri se pare că nu sunt pe listă!

Polly își dorește să devină mămică: ”Iubesc copiii. Îmi doresc 3, 4 copii, maxim. Eu sunt foarte mică de înălțime, tocurile mă ajută. Consider că fetele mici duc foarte mult, consider că pot să cresc mulți copii și să am grijă, iubesc copiii”.

Polly este o artistă la început de drum, dar care promite multe. Deja are colaborări cu nume mari din industria muzicală, iar piesele ei au milioane de vizualizări.