ZYLKENE 75 mg capsule pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

ZYLKENE 75 mg x 100 caps are in medie recenzii de peste 4,69 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca ZYLKENE 75 mg x 100 caps este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.
oferte bune reduceri de pret


ZYLKENE 75 mg x 100 caps - Supliment alimentar cu derivate din lapte, cu proprietati calmante dovedite clinic, pentru caini si pisici.

Compozitie: supliment natural produs din proteinele din lapte.

Specie tinta: Caini, Pisici.

Indicatii

Supliment natural produs din proteinele din lapte cu proprietati calmante pentru caini si pisici, ce ii poate ajuta sa faca fata stresului si sa se adapteze schimbarilor. 

Doze si mod de administrare  

Zylkene® este palatabil si foarte usor de administrat – continutul capsulei se amesteca cu hrana sau se administreaza o capsula intreaga. 

Actiune Zylkene® este un produs natural fabricat din proteine din lapte, cu proprietati calmante dovedite clinic pentru caini si pisici.

Zylkene® este un supliment alimentar fabricat dintr-o anumita proteina din lapte (aceeasi molecula ce ajuta bebelusii sa se relaxeze dupa mesele de lapte).

Ingredientul acitv este o peptida (o molecula proteica) capabila sa adere temporar la anumiti receptori cerebrali. 

Aceasta are un efect calmant similar in anumite privinte cu medicamentele tranchilizante dar fara a avea acele efecte secundare asociate cu acestea, cum ar fi sedarea sau pierderea memoriei. 

Nu au fost asociate efecte adverse cu administrarea Zylkene® si poate fi administrat alaturi de alte suplimente sau medicamente.

Zylkene® este hipoalergenic si nu contine conservanti si lactoza.

Zylkene® este fabricat la standarde de uz uman si nu contine compusi chimici.
noriel.ro