Angel Schlesser Essential parfum original barbati pareri, persistenta, reduceri de pret

Angel Schlesser Essential for Men Eau de Toilette pentru barbati

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina parfumului. Majoritatea parfumurilor au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput, mai ales ca gradul de subiectivism poate fi ridicat.

Cu cat mai multe pareri despre acest parfum barbatesc original cu atat mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva!

pareri reale preturi reduse

Angel Schlesser Essential for Men Eau de Toilette pentru barbati 100 ml

Ce tip de parfum ar trebui sa cautati ca sa fie cel mai potrivi? Totul depinde de stilul si personalitatea ta.

Mirosurile de citrice sunt curate, intepatoare si mai usoare decat alte parfumuri. Minimalistilor le plac parfumurile de citrice si veti gasi ca ele pot fi foarte dinamice si fresh.

Mirosurile florale sunt proaspete, dulci si moi, cu o tenta mai sensibila, emotionala. Mirosurile florale tind sa fie mai romantice si mai feminine.

Mirosurile orientale sunt moscate, grele, cu note de tutun, piele, oud si vanilie si au mai multa putere decat parfumurile mai usoare. Mirosurile orientale te fac sa iesi din multime, fiind ideale pentru cei mai indrazneti.

Mirosurile lemnoase sunt bogate si picante, cu o potenta profunda. Daca doriti ceva sexy si seducator, obtineti un parfum cu note lemnoase mai grele.

Lucrul fabulos ?i provocator este sa porti mai multe parfumuri, folosind mai multe parfumuri in „straturi” care functioneaza impreuna pentru a crea un parfum unic.

Dar stratificarea parfumurilor NU este usoara! Daca este facut? incorect, ar putea rezulta mirosuri ciudate. Dar, daca este facut? corect, te poate face sa pari la moda si elegant."
noriel.ro