Aparat de tuns Remington Indestructible Hair Clipper HC5880 pareri, preturi, reduceri si oferte ieftine online

Aparat de tuns Remington Indestructible Hair Clipper HC5880 din categoria Aparate de tuns Remington cu preturi mici, reduse. Vezi ofertele evoMAG!

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi. Poti citi comentariile de pe pagina produsului. Atentie: toate produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va indoiti.

Puneti accent pe comentariile ce au afisat termenul �Achizitie verificata�. Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerile clientilor care au achizitionat deja aceste produse.

pareri reale preturi reduse

Cel mai performant aparat de tuns Remington iti pune la dispozitie Super Torque, motorul impresionant care livreaza mai multa putere lamelor de taiat si are o garantie de 10 ani. 

Stim ca atunci cand vine vorba de aparate de tuns, iti doresti sa-l ai pe cel mai performant. 

Alege noua masina de tuns Remington Indestructible Hair Clipper, cu motor Super Torque cu o putere de 7.4 V si lame ascutite de mare precizie. 

Odata cu aparatul, primesti 11 piepteni detasabili pentru diferite lungimi ale parului, de la 1.5 la 25 mm. 

Puterea Dual Lithium iti ofera o autonomie de utilizare de pana la 120 minute, iar performanta lamelor este impresionanta: 350 mm/s. 

Opteaza pentru un aparat performant, cu carcasa din policarbonat, rezistenta la socuri si cazaturi. 

Construit din materiale din care se fabrica vizierele, parbrizele si uneltele profesionale, aparatul are o garantie de 5 ani si este garantia satisfactiei oricarui barbat.
noriel.ro