Treceți la conținutul principal

Bec inteligent LED TP-LINK Tapo L520E, 800lm, 8.7W, E27, Wi-Fi pareri, preturi, reduceri si oferte ieftine online

Bec inteligent LED TP-LINK Tapo L520E, 800lm, 8.7W, E27, Wi-Fi, intensitate reglabila, control prin smartphone cu aplicatia TAPO din categoria Accesorii casa inteligenta TP-LINK cu preturi mici, reduse. Vezi ofertele cu prețuri mici evoMAG!

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi. Poti citi comentariile de pe pagina produsului. Atentie: toate produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va indoiti.

Puneti accent pe comentariile ce au afisat termenul Achizitie verificata. Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerile clientilor care au achizitionat deja aceste produse.

pareri reale preturi reduse

Caracteristici cheie: 

Reglarea intensitatii - Alege intensitatea pe care vrei sa o aiba lumina becului pentru a crea atmosfera perfecta in casa ta 

Presetare - Ai gasit intensitatea preferata pentru vizionarea de filme? O poti salva ca setare pe care apoi o poti selecta pur si simplu pentru celelalte momente in care te uiti la filme 

Setare program - Creeaza un program regulat pentru a aprinde / stinge  

Luminozitate setata - Program pentru apus si rasarit 

Activeaza automat lumina in functie de fusul orar 

Control vocal -  Regleaza intensitatea luminii prin comenzi vocale cu Amazon Alexa si Google Assistant Control de la distanta

Tot ce trebuie sa faci este sa ai telefonul la indemana si sa deschizi aplicatia TP-Link Tapo pentru a controla lumina becului de la distanta 

Clasa energetica: F (potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE) Â

Inteligent. Sigur. Usor. Control total, luminozitate ajustabila 

Luminozitate ajustabila - Ajusteaza cu usurinta 

Administreaza reglajul intensitatii becului pentru a crea oricand atmosfera perfecta in casa ta. 

Control de la distanta convenabil si usor Intreaga camera este intunecata atunci cand termini munca din fata computerului si te chninui sa gasesti intrerupatorul?O adevarata aventura anevoioasa, nu-i asa? 

Ei bine, pentru ca aceasta aventura sa se termine repede, becul Tapo L510E si aplicatia TP-Link Tapo te vor ajuta.

Trebuie doar sa ai smartphone-ul la indemana si sa deschizi aplicatia, iar cu cateva touch-uri pe ecran camera ta e luminata instant. 

Modul Away  Esti ingrijorat in ceea ce priveste siguranta casei tale atunci cand esti cu familia in vacanta? Nu este nevoie. Cu ajutorul functiilor de reglare si ajustare a intensitatii luminii becului, Tapo L510E se va aprinde si stinge in mod repetat, simuland ca cineva este acasa. 

Nu necesita hub  - Conecteaza becul L510E la reteaua Wi-Fi de acasa  Nu este nevoie de hub-uri suplimentare sau alte dispozitive. 

Consum redus de energie  - Beneficiaza de tehnologia avansata, becul Tapo L510E consuma mai putina energie decat luminile LED normale. â

Produsele Tapo sunt capabile sa iti transforme casa intr-una cu adevarat inteligenta. 

Configurare si instalare usoare 

Poti termina configurarea in cateva minute, urmand instructiunile pas cu pas.
MAI POTI CITI