Biografia actritei AZALEEA NECULA colaboratoarea lui DAN NEGRU

WIKI AZALEEA NECULA, DATA NAȘTERII, ZODIE, ÎNĂLȚIME, FAMILIE, IUBIT, PASIUNI, PROIECTE

Cine este noua colaboratoarea lui DAN NEGRU la emisiunea TU URMEZI?

Se numeste AZALEEA NECULA si e responsabila cu realizarea rubricii despre BEAUTY. Frumoasa a pășit pe scena prima oara la cinci ani.

In prezent are varsta de 23 de ani. Înăltuță cu silueta fina s-a născut într-o ZODIE NOROCOASA.

Masoara 1,70 cm inaltime si are o greutate de 51 de kg.

Un semn ca aceasta fetita avea potential de ARTISTA inca de mica.

AZALEEA cochetează acum cu televiziunea si ii place mai ales ca nu e putin lucru sa poti deprinde tainele televiziunii de la un realizator si OM ca DAN NEGRU REGELE desi acestuia nu ii plac etichetările.

AZALEEA povestește cat de mult o ajuta DAN NEGRU sa se adapteze muncii de televiziune. Are răbdare si ii explica cum sa faca sa iasa bine si sa depaseasca emotiile.

azaleea necula biografia cv wiki varsta iubit


Pentru AZALEEA NECULA, DAN NEGRU a devenit O SURSA INFINITA DE INSPIRAȚIE.

DAN NEGRU este UN OM MARE cald, blând, empatic spune bruneta.

AZALEEA NECULA este apreciata si in social media pe TIK TOK si INSTA. E actrița si INFLUENCER. TIK TOK-urile sale au devenit VIRALE.

Fanii o indragesc si o gasesc tare simpatica. Plus ca este delicata are o frumusete aparte. Cu siguranta ceva i se trage si de numele sau de floare .

AZALEEA este o floare deosebita si miroase extraordinar. Numele semnifica o persoana stapana pe sine, fermecatoare este un simbol al frumusetii.

La 20 de ani AZALEEA a dorit sa plece in AMERICA de UNA singura. S-a descurcat si a inceput sa scrie un blog de frumusete si calatorii.

La inceput nici nu stia cum sa editeze materialele dar a invatat pe parcurs si fanii au urmat-o pe INSTA si TIK TOK.

Pe langa activitatea din social media AZALEEA pare sa se indrepte spre profesia de CALATOR. A avut posibilitatea sa vada mai multe tari de la TANZANIA, AFRICA, EGIPT, AMERICA, INDIA, THAILANDA, ZANZIBAR.

S-a îndrăgostit de ținutul african s-a simtit ca intr-o călătorie inițiatică. E genul de calatoare exploratoare.

Merge cu rucsacul in spate iubeste sa intalneasca oameni si traditii tot ce tine de frumos de la haine, mancaruri, peisaje, din rucsac nu ii lipseste aparatul foto.

Adora inghetata in special profiterolul. Are o silueta fina .E in stare de sacrificii pentru film,bunaoara in 2010 a jucat intr-un spectacol timp de doua ore cu degetul fracturat.

S-a asezat si si-a pus toata greutatea pe deget atunci cand s-a ridicat dar si-a continut rolul.

O puteti vedea jucand in PYGMALION la TEATRUL METROLPOLIS.

Iubeste sa se uite la filme si citeste mult. Ii place sa asculte mai mult decat sa vorbeasca.

II place sa scrie sa faca TIK TOK practic asta e o meserie de baza si i se pare actuala. E fericita ca se poate intretine din postarile de pe TIK TOK.

In 2019 a jucat rolul TANIEI in serialul "PROFU" apoi in "LECTII DE VIATA", LOVE FACTORY, BIEDERMANN.

La 18 ani cunostea celebritatea a participat la iUMOR.

A urmat cursurile LICEULUI DINU LIPATTI. Rolul din "PROFU" presupunea sa fie tandra cu un baiat si i-a fost foarte greu pentru ca AZALEEA nu are ochi pentru mai multi barbati in inima.

A studiat ACTORIA la UNATC BUCURESTI.

ARE iubit si e implinita in dragoste. E tanara cu chef si energie face ce ii place creeaza.

Un nume de care cu siguranta vom mai auzi. EA este AZALLEA NECULA: actrita, antreprenoare, creator de content. Si mai nou realizatoarea rubricii de beauty a emisiunii de succes al realizatorului DAN NEGRU"TU URMEZI".