Cât vei trăi în funcție de ZODIE! Ce ZODII trăiesc cel mai puțin.

Vezi care ZODII  sunt predispuse să moară mai tinere. Oamenii de știință au efectuat un studiu la scară largă: au studiat datele a 50 de mii de oameni, legând data morții lor cu data nașterii (inclusiv ZODIA). 

Locul I: Scorpion ♏

Scorpionii trăiesc cel mai puțin - o medie de 63 de ani. 

Astrologii cred că acest lucru se întâmplă deoarece oamenii născuți sub acest semn zodiacal sunt mai predispuși decât alții să suprime emoțiile, inclusiv furia și furia, și adesea îndură durerea și disconfortul în loc să meargă la medic.

Locul II: Vărsător♒

Speranța de viață a Vărsătorului este de 72 de ani. 

care zodii mor mai repede

Slăbiciunea lor este incapacitatea lor de a vedea lucrurile până la capăt. Un Vărsător poate să renunțe la un tratament cu medicamente de îndată ce i se îmbunătățește starea de sănătate sau să nu vrea să treacă prin toate procedurile necesare pentru diagnostic.

Locul III: Racul și Săgetătorul 

Racii și  Săgetătorii trăiesc aproximativ 73 de ani. 

Prima zodie aduce emoționalitate excesivă, care poate duce la stres cronic. Sagetatorul, in schimb, este impiedicat de impulsivitate excesiva: este posibil sa ducă un stil de viata sanatos doar cu un nivel ridicat de autodisciplina.

Locul IV: Leul

După cum arată statisticile, leii pot conta pe 74 de ani de viață. Acest semn zodiacal tinde să aibă o sănătate excelentă. 

Cu toate acestea, a ajuns în primele cinci deoarece motivul a fost incapacitatea Leului de a recunoaște corectitudinea altcuiva. Leii sunt oameni care pot decide că își înțeleg sănătatea mai bine decât orice medic și, ca urmare, o strica foarte rău.

Locul V: Pești

Astrologii numesc Pestii cel mai dureros semn al zodiacului. Datele inițiale sunt agravate de tendința acestui semn zodiacal de a-și răsfăța propriile slăbiciuni și de dorința de a-i salva pe toți cei din jur, ignorând propriile probleme: drept urmare, Peștii trăiesc în medie 75 de ani.

Speranța de viață a altor ZODII

• locul șase: Balanță - 77 de ani,

• locul șapte: Capricorn și Taur - 80 de ani,

• locul opt: Fecioară - 81 de ani,

• locul nouă: Gemeni - 85 de ani.
noriel.ro