Treceți la conținutul principal

Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom crema de corp nutritiva cu mandarine păreri, forum, prețuri

Impresii recenzii Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom crema de corp nutritiva cu mandarine pentru femei

Tu l-ai incercat si ti-a placut cum miroase si cat timp tine? Lasa-ne parerea ta despre acest parfum pentru femei in sectiunea de comentarii – indiferent ca e o opinie pozitiva sau negativa. Cu cat mai multe pareri cu atat mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva!

Acest parfum este recomandat cu caldura de persoanele care l-au folosit si datorita faptului ca persistenta sa este destul de ridicata. Calitatea si persistenta acestui parfum sunt atuuri incontestabile, care cu siguranta vor inclina balanta in favoarea sa atunci cand veti dori sa-l achizitionati.

In plus, pretul de achizitie este unul corect in raport cu tot ceea ce poate oferi aceasta parfum. Cu siguranta nu veti trece niciodata neobservata in cazul in care veti utiliza acest parfum si veti fi apreciata pentru aroma care va inconjoara.

Cu toate a parfumul replica semana perfect iti poti da seama ca nu este cel original deoarece mirosul nu persista la fel de mult si pur si simplu se simte ca nu are acel miros care il face pe cel original cu adevarat special.

pareri reale preturi reduse

Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom crema de corp nutritiva cu mandarine pentru femei 384 g

Cum sa cumperi un parfum pentru femei

Cand mergeti la cumparaturi pentru parfum, iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa faceti alegerea corecta:

Este nevoie de timp pentru a gasi parfumul potrivit. Acordati-va cel putin o ora, astfel incat sa aveti mai mult timp pentru a testa fiecare parfum nu doar notele de varf de durata scurta, ci si notele de baza mai aprofundate care necesita timp pentru a se maturiza.

Nu pulverizati direct pe piele. Primul test pe un blotter, pulverizand de la 10 cm distanta si oferind aproximativ 30 de secunde pentru parfumul sa se usuce. Acest lucru va da alcoolului timp sa se evapore si notele de mijloc sa iasa. Pulverizarea pe piele este testul final pentru a restrange ultimele doua sau trei optiuni.

Nu puneti blotterul pe nas, ci adulmecati-l usor de la distanta. Orice contact cu pielea dvs. ar putea depune molecule parfumate care ar putea interfera cu capacitatea dumneavoastra de a mirosi alte parfumuri.

Poate ca nu ti-au placut parfumurile florale, condimentate sau citrice din trecut. Ofera-i totusi simtului mirosului o sansa de a incerca si lucruri noi si s-ar putea sa fii surprinsa de combinatiile de parfumuri care functioneaza.

Mirositi intotdeauna boabele de cafea intre testarea diferitelor parfumuri. Acesta va neutraliza alte molecule de miros de parfum. A lua o inghititura de apa intre mirosuri poate ajuta, de asemenea, la refacerea simtului mirosului.

Intelegerea Notelor parfumurilor:

Notele de baza sunt parfumurile subtile, care stau la baza si apar doar dupa 30 de minute. Ele formeaza baza parfumului.

Notele de mijloc sunt vizibile in cateva minute si sunt inima parfumului. Pe masura ce Note de Top mai clare si mai proeminente se disipeaza, Note de mijloc apar. Acestea sunt cele mai rezistente si se amesteca cu Note de baza.

Notele de varf sunt mirosurile percepute imediat, notele mai clare, mai stralucitoare si mai robuste care reprezinta perceptia initiala.

Nu cumparati un parfum pe baza notelor de varf. In schimb, pulverizeaza parfumul si da-i cateva minute pentru ca notele de mijloc sa iasa. Trebuie sa oferiti timp parfumului pentru a va aseaza, astfel incat sa puteti mirosi parfumul propriu-zis, nu doar parfumurile initiale.
MAI POTI CITI