Friteuza Xiaomi Mi Smart Air Fryer, 3.5 L, 1500 W, Wi-fi (Alb) pareri, preturi, reduceri si oferte ieftine online

Friteuza Xiaomi Mi Smart Air Fryer, 3.5 L, 1500 W, Wi-fi (Alb) din categoria Friteuze Xiaomi cu preturi mici, reduse. Vezi ofertele evoMAG!

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi. Poti citi comentariile de pe pagina produsului. Atentie: toate produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va indoiti.

Puneti accent pe comentariile ce au afisat termenul Achizitie verificata. Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerile clientilor care au achizitionat deja aceste produse.

pareri reale preturi reduse

Sănătos, rapid și gustos   Nu mai trebuie să petreceți ore întregi în bucătărie pentru a pregăti mese sănătoase și gustoase. 

Cu Xiaomi Mi Smart Air Fryer, puteți pregăti mese delicioase în câteva minute, cu puțin sau deloc ulei. Niciodată nu a fost mai ușor să pregătești mâncarea preferată a familiei tale într-un mod sănătos, iar acum oricine poate deveni cu adevărat bucătar.     

Pregătiți mâncăruri sănătoase, crocante și cu conținut scăzut de grăsimi   Prăjitorul Xiaomi Mi Smart Air Fryer are multe avantaje, dar toate se rezumă la un singur lucru: circulația aerului cald la 360°. 

Această tehnică vă permite să preparați rapid mâncărurile preferate, majoritatea dintre ele fără grăsimi. 

În acest fel, veți obține o textură crocantă și delicioasă și rezultate mai ușoare și mai sănătoase. 

Alimentele sunt expuse la temperaturi ridicate din toate părțile într-o clipă. Ca urmare, carnea, de exemplu, este trasă imediat înăuntru și toate sucurile rămân în interior. Rezultatul este o delicatesă moale și suculentă. 

În plus, ridicarea instantanee la temperatura dorită accelerează în mod semnificativ întregul preparat.   

De la 40 °C la 200 °C: prăjire, decongelare și fermentare   Dar friteuza Mi Smart Air Fryer este mult mai mult decât o simplă friteuză. 

Cu o gamă de temperaturi reglabile de la 40°C la 200°C și 2 setări ale vitezei ventilatorului, puteți dezgheța, usca și fermenta, prăji, coace, frige și chiar prăji, ceea ce îl face ideal pentru prepararea cărnii, a peștelui și chiar a prăjiturilor. 

Variabilitatea ridicată a setărilor extinde și mai mult capacitățile aparatului. De exemplu, puteți fermenta iaurtul timp de 80 de ore la 40ºC și fructele uscate timp de 5 ore la 60ºC.     

Mai mult de 100 de rețete inteligente și control cu afișaj OLED   

Nu sunteți sigur ce temperatură sau timp este potrivit pentru fiecare fel de mâncare? 

Nu vă faceți griji, Xiaomi Mi Smart Air Fryer are mai mult de 100 de rețete inteligente pregătite direct pentru dispozitiv în aplicația mobilă. 

Descărcați aplicația Mi Home pe telefon și începeți să pregătiți cartofi prăjiți, carne, pește, creveți, pui, friptură, deserturi prin simpla atingere a unui buton. 

Dar dacă preferați să vă setați singuri temperatura și ora, folosiți cadranul integrat de pe ecranul OLED sau cereți asistentului inteligent să pornească sau să oprească aparatul în locul dvs. 

Friteuza are suport complet pentru asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa   

Recipient de 3,5 l cu suprafață neaderentă și bază antiderapantă   

Friteuza se mândrește, de asemenea, cu o calitate excelentă a construcției. 

Coșul pentru alimente are o capacitate de 3,5 litri și o suprafață antiaderentă care împiedică lipirea alimentelor. De asemenea, poate fi spălat în mașina de spălat vase.