GDCOCO COAT COLOR 8ML 801 pareri, originala, ieftina si buna, cu livrare rapida Cele mai bune recenzii si pareri reale.

Pareri, preturi produse originale, cumpara acum GDCOCO COAT COLOR 8ML 801. Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. 

Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele Nails Up.

O manichiura perfecta este imposibil der realizat fara o oja semipermanenta perfecta, iar la Nails Up intelegem acest lucru. 

pareri reale preturi reduse

Astfel, va punem la dispozitie ojele semipermanente GDCOCO Coat Color intr-o varietate de nuante incantatoare! 

Alaturi de faptul ca sunt disponibile in nuante atractive, care acopera aproape toate preferintele iubitoarelor de unghii frumoase, produsele GDCOCO Coat Color se remarca si prin pensula de aplicare deosebit de fina, care asigura o aplicare uniforma a ojei pe unghie. 

Mod de utilizare: 

1. Se aplica un strat de Primer GDCOCO ; 

2. Dupa aproximativ 60 de secunde se aplica un strat subtire de Base coat GDCOCO si se polimerizeaza 60-120 de secunde la lampa UV/LED; 

3. Se aplica 1-2 straturi pensulate de culoare GDCOCO si se polimerizeaza 60/120 (led/UV) de secunde dupa fiecare strat aplicat; 

4. Aplica un strat subtire de GDCOCO Top Coat pentru sigilare si pentru a pastra un luciu perfect timp de patru saptamani; 

5. Degreseaza daca este cazul. 

Mod de indepartare: 

Ojele GDCOCO se indeparteaza prin infasurarea unghiei intr-o discheta demachianta care a fost inmuiata in prealabil cu solutie de indepartare a ojei semipermanente. 

Se asteapta 10-15 minute, dupa care discheta se indeparteaza usor de pe unghie. Restul produsului se elimina cu o spatula (daca este cazul). 

Specificatii: 

Ingrediente: Rasina Tip: Gel Soak off UV/LED 
Culoare: Rosu, nuanta 801; 
Volum: 8ml; 
Rezistenta: Pana la 3 saptamani.