GH3 Hyaluron C Crema antirid de noapte pareri forum cine a folosit, prospect, preturi reduse

Pareri despre GH3 Hyaluron C Crema antirid de noapte, 50 ml extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse FARMEC 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca GH3 Hyaluron C 

Crema antirid de noapte, 50 ml este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs FARMEC un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. 

Suntem de parere ca GH3 Hyaluron C Crema antirid de noapte, 50 ml are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri

GH3 Hyaluron C Crema antirid de noapte, este o crema hidratanta, cu actiune antirid si antioxidanta, bogata in acid hialuronic pur si lipozomal, niacinamida si Vitamina C.

Beneficii GH3 Hyaluron C Crema antirid de noapte

Contine acid hialuronic pur ce contribuie la cresterea cantitatii de apa din piele si la diminuarea pierderilor transepidermale de apa, lipozomi cu acid hialuronic ce se absorb in piele si asigura hidratarea la nivelul dermului, si vitamina C si niaxinamida, puternic antioxidante ce stimuleaza producerea de colagen si vitamina E ce neutralizeaza radicalii liberi.

Acidul hialuronic pur hidrateaza intens si contribuie la refacerea rezervelor de apa ale pielii in timp ce lipozomii cu acid hialuronic patrund prin bariera de protectie a pielii si asigura hidratarea in interiorul dermului.

Mod de aplicare GH3 Hyaluron C Crema antirid de noapte

Se aplica seara, prin masaj delicat, pe pielea demachiata.