Institutul de Apicultura Septoprop C pareri forum, prospect, cum se ia, preturi si reduceri bune

Pareri despre Institutul de Apicultura Septoprop C, 30 capsule extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse INSTITUTUL DE APICULTURA 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Institutul de Apicultura Septoprop C, 30 capsule este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs INSTITUTUL DE APICULTURA un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. 

Suntem de parere ca Institutul de Apicultura Septoprop C, 30 capsule are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri

Propolisul este un produs apicol cu importanta deosebita pentru colonia de albine, dar si pentru sanatatea umana.

El reprezinta un amestec de substante rasinoase vegetale, ceara vegetala si uleiuri eterice, cu arome specifice pe care albinele il culeg de pe mugurii, scoarta si mladitele unor arbori si arbusti si are ca principal rol protejarea coloniei de albine, contribuind in special la asepsia microclimatului din stup.

Albinele lucratoare participa activ la formarea propolisului prin adaugarea secretiilor lor salivare si a cerii la materialul rasinos brut colectat.

Compozitia acestui produs natural este complexa fiind majoritar reprezentata de rasini, balsamuri, compusi polifenolici (acizi fenolici si flavonoizi), uleiuri volatile (esentiale), saruri minerale, grauncioare de polen, ceruri de natura vegetala si ceara de albine.

Datorita compusilor biologic activi prezenti in compozitia sa, propolisul actioneaza ca stimulent al sistemului imunitar, sporind capacitatea naturala de aparare a acestuia impotriva diferitilor factori de agresiune.

Prin cresterea capacitatii naturale de aparare a organismului contribuie si la sustinerea acestuia in perioadele de suprasolicitare si surmenaj.

Polifenolii din compozitia propolisului determina un spectru larg de actiuni biologice antimicrobiana, antioxidanta naturala, antiinflamatoare, anestezica, cicatrizanta, imunomodulatoare, prin care ajuta specific si nespecific organismul uman.

Beneficii Institutul de Apicultura Septoprop C

ajuta la calmarea racelilor obisnuite, protejand celulele pulmonare (uleiul esential de busuioc),

util pentru tuse si raguseala (uleiul esential de busuioc),

efect calmant in caz de iritare a gatului, faringelui si corzilor vocale (uleiului esential de anason),

uleiul esential de anason contribuie la sanatatea respiratorie, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la functionarea normala a sistemului imunitar, contribuie la metabolismul energetic normal.

Ingrediente Institutul de Apicultura Septoprop C

Extract de propolis standardizat, acid ascorbic (vitamina C), ulei esential de anason (Pimpinella anisum),ulei esential de busuioc (Ocimum basilicum), dextroza monohidrat, zaharoza.

Polifenolii din compozitia propolisului determina un spectru larg de actiuni biologice antimicrobiana, antioxidanta naturala, antiinflamatoare, anestezica, cicatrizanta, imunomodulatoare, prin care ajuta specific si nespecific organismul uman.

Uleiul esential de anason (Anisi aetheroleum) alaturi de uleiul esential de busuioc (Basilici Aetheroleum) ajuta la eliminarea secretiilor bronsice si eliberarea cailor respiratorii, potentand totodata si actiunea imunostimulanta a vitaminei C.

Vitamina C are un efect antioxidant puternic, protejand celulele organismului impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi.

Totodata vitamina C ajuta la mentinerea unui sistem imunitar sanatos.

SEPTOPROP C este un produs in care componentele bioactive actioneaza sinergic pentru obtinerea unui efect calmant in disconfortul respirator din raceli obisnuite si pentru sustinerea organismului prin stimularea imunitatii.

Mod de utilizare Institutul de Apicultura Septoprop C

Adulti

cate 1 2 comprimate de 3 ori pe zi.

Copii


cate 1 comprimat de 3 ori pe zi.

Se recomanda prudenta la persoanele cu alergii la produsele apicole si/ sau cu diabet
noriel.ro