Trussardi Uomo deodorant pentru bărbați păreri forumuri, persistența, miros, preț redus

Păreri forumuri Trussardi Uomo deodorant  bărbătesc original extrase din opiniile, recomandările și recenziile despre cele mai bune deodorante Trussardi pentru bărbați.

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,45
3. Opinii Neutre - 0,51

Un scor peste media de 0,50 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

64% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul Trussardi Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și afectează în mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe internet și am constatat faptul ca Trussardi Uomo deodorant pentru bărbați este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum prea intens, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că Trussardi Uomo deodorant pentru bărbați are un miros echilibrat perfect între rafinament, seducție și originalitate. 

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta 

trussardi-uomo-deodorant-pentru-barbati_pareri forum am folosit

Părerea finală despre PARFUMUL Trussardi Uomo deodorant 

♦ Persistență - 4,52 din 5
♦ Intensitate -  4,41 din 5
♦ Versatilitate - 4,39 din 5
♦ Forma sticlei -  4,32 din 5
♦ Prețuri - 4,34 din 5

Persistență PARFUMUL Trussardi Uomo deodorant 

♦ Redusa - 6%
♦ Slaba - 7%
♦ Moderată - 14%
♦ Persistentă - 41%
♦ Foarte persistenta - 30%

Caracteristici, persistență și cum miroase Trussardi Uomo deodorant pentru bărbați


Deodorantul solid Trussardi Uomo completează perfect parfumul din aceeași colecție. 

Previne în mod eficient transpirația neplăcută, îngrijește pielea sensibila din axilă și o parfumează ore în șir.

Cum miroase Trussardi Uomo deodorant bărbătesc


Note vârf - bergamota, galbanum, nucsoara

Notele de mijloc (sau inima parfumului) - nucosara sage, violeta

Notele de bază - piele, muschi, patchouli


De ce nu îți mai simți propriul parfum

Atunci când te obișnuiești cu un parfum și îl utilizezi des, este posibil să nu îl mai simți la fel de bine. Acest lucru se întâmplă deoarece corpul tău s-a aclimatizat cu parfumul, iar receptorii de miros au încetat să le mai comunice stimulilor olfactivi după o perioadă îndelungată de utilizare. 

Nu ai de ce să îți faci griji, mirosul parfumului nu este alterat, dar, dacă vrei să simți în continuare aromele, este recomandat să mai schimbi parfumurile din când în când.

Ghid detaliat cu recomandări pentru cumpărături online inteligente și în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul ale clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.
noriel.ro