Treceți la conținutul principal

WIKI DARIA LUKONKINA desemnata CEA MAI FRUMOASA FATA din RUSIA in 2022

WIKI DARIA LUKONKINA , INALTIME, DATA NASTERII, ZODIE, STUDII, IUBIT, PASIUNI, PROIECTE

DARIA LUKONKINA cine este domnisoara? Recent a fost desemnata castigatoarea concursului KRASA RUSII 2022 adica CEA MAI FRUMOASA FATA din RUSIA.

S-au aliniat la start cele mai frumoase domnisoare care s-au luptat pentru a castiga nobilul titlu de CEA MAI FRUMOASA DOMNISOARA din RUSIA.

Grea misiune pentru juriu si mai ales pentru blogger-ul HUSSEIN HASANOV desemnat PRESEDINTELE juriului concursului de frumusete KRASA ROSSII aka CEA MAI FRUMOASA FATA din RUSIA in anul 2022.

DARIA LUKONKINA biografia varsta inaltimea

CONCURSUL KRASA ROSSII s-a desfasurat la TEATRUL DE STAT din SOCHI in frumoasa statiune recunoscuta ca fiind orasul de vacanta al VEDETELOR din RUSIA pe timp de vara .

Cei mai bogati rusi si cele mai cele VEDETE din muzica, teatru, actorie sunt prezente vara si iarna faci o plimbare prin SOCHI si ai ocazia sa te intalnesti cu PERSOANE CELEBRE.

CEA mai frumoasa fata din RUSIA in 2022 domnisoara DARIA LUKONKINA in varsta de 19 ani este studenta in cadrul UNIVERSITATII de STAT din NOVGOROD sectia PEDAGOGIE.

Este studenta si model. S-a nascut in anul 2003 in ZODIA FRUMUSETII.

Inainte de a participa la concursul CEA MAI FRUMOASA FATA din RUSIA in 2022, DARIA a castigat titlul de MISS NOVSGOROD 2022. Acum si-a mai adaugat un PREMIU DE FRUMUSETE.

DARIA a fost coplesita de emotie pentru ca desi isi dorea sa castige nu credea ca are sanse si a fost surprinsa cand si-a auzit numele.

"VOI PURTA CU DEMINITATE SI RESPECT ACEST TITLU, SUNT COPLESITA DE EMOTII."- DARIA LUKONKINA.

Superba blonda spera sa castige la capitolul IMAGINE si asteapta oferte pentru a poza pentru branduri in industria publicitatii.

DARIA are aspiratii vrea sa evolueze sa isi faca o cariera si sa isi faca viata implinita. Deocamdata o astepata anii frumosi ai studentiei.

Frumusetea si titlul de CEA MAI FRUMOASA FATA din RUSIA in anul 2022 o vor ajuta in cariera. Drept rasplata DARIA LUKONKINA va fi reprezenta RUSIEI la concursul MISS EARTH 2023.

Ii uram succes frumoasei si speram sa nu se piarda pe drumul ispitelor care apar in calea fetelor frumoase. Nu e usor sa fii O MISS!

Frumusetea uneori are dublu tais e posibil si sa o conduca spre cai nestiute periculoase.

Îi dorim o viata frumoasa plina de realizari celei mai frumoase fete din RUSIA in 2022, domnisoara DARIA LUKONKINA.
MAI POTI CITI