Al Haramain Makkah ulei parfumat unisex pareri originale, persistenta, compozitie si preturi mici

Al Haramain Makkah ulei parfumat unisex 

Ratingul agregat al parerilor 

Persistenta- 4.76 
Siaj (miros) - 4.89 
Valoarea pretului -4.99

Pretul de achizitie este unul corect in raport cu tot ceea ce va poate oferi aceasta parfum. 

Cu siguranta nu veti trece niciodata neobservata in cazul in care veti folosi acest parfum si veti fi apreciata pentru mirosul special care va inconjoara.

Cu toate a parfumul replica semana perfect iti poti da seama ca nu este cel original deoarece mirosul nu persista la fel de mult si pur si simplu se simte ca nu are acel miros care il face pe cel original cu adevarat unic.

pareri reale preturi reduse

Al Haramain Makkah ulei parfumat unisex 15 ml

Uleiul parfumat unisex Al Haramain Makkah vă mângâie simțurile și vă oferă siguranță de sine.

  • parfum oriental
  • parfum lemnos
  • parfum de fructe
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • parfum cald, ideal pentru vreme rece
  • unisex – pentru bărbați și femei  

Alege-ti notele olfactive preferate pentru parfumuri femei, unisex sau de barbati. Testeaza parfumuri florale, citrice, dar si lemnoase, pentru a-ti da seama care sunt cele care te atrag cel mai mult.

Apa de parfum La Vie Est Belle, de exemplu, este o aroma destinata persoanelor libere si rebele, iar notele sale de trandafir negru, vanilie, fum, tamaie, papirus, litchii si praline emana acest sentiment prin fiecare pulverizare.

Depoziteaza sticlutele de parfum in locuri uscate, intunecoase si racoroase, pentru a le pastra calitatile. Dulapul reprezinta un loc mult mai potrivit pentru pastrarea parfumurilor decat sala de baie, unde aburii si caldura excesiva pot altera mirosul si chiar persistenta parfumului.

Pastreaza parfumurile in cutiile originale, pentru a le feri de razele soarelui si alege rafturile de jos pentru a le depozita.