DIANA ENACHE biografie, vârstă, înălțime, operații estetice, iubit

Descoperă biografia DIANA ENACHE, wiki personal și profesional. Ce vârstă și înălțime are Diana Enache, operații estetice și cine este iubitul său, Ionuț Vîntu.

La vârsta de 25 de ani, Diana Enache este una dintre cele mai frumoase și autentice apariții feminine din showbiz-ul autohton.

Diana se bucură de aprecierea publicului, iar colaborările pe plan artistc împreună cu tatăl ei celebru (Adrian Enache) i-au adus și mai multă apreciere publică.

În curând, Diana Enache va apărea la TV, ca prezentatoare. 

wiki diana enache biografia varsta inaltimea iubit

Diana va modera la Prima TV emisiunea „Totu-i fain', proiect la care participă și Alin Pascu. 

De ceva timp lucrez și-n TV și sunt și vocea în primul rând de la Național FM, în fiecare dimineață sunt acolo și vă spun Bună dimineața, este ora zece. Câteodată mai adormită, alteori mai supărată, dar e important că sunt acolo, lângă voi. Și am început un proiect frumos cu Alin Pascu, la Prima TV, Totu-i fain. Am filmat deja câteva ediții care urmează să fie difuzate pe post. Ne bucurăm de energia bună, de oamenii care vin cu bucurie, pentru că e din ce în ce mai rar în zilele noastre, numai fețe triste, facturi mari la energie, numai pandemie, măști....” a declarat vedeta într-un interviu.

Primii bani câştigaţi de Diana Enache au venit din postura de actriţă. 

Aceasta a făcut parte din primul proiect pentru copii – Chiquititas – difuzat la Kanal D. Acolo și-a câştigat primii bani. A fost o experienţă foarte tare, a avut onoarea de a juca alături de Emil Hossu, Alexandru Bindea, Ileana Lazariuc, Liviu Vârciu. 

Ce a făcut Diana Enache cu primii bani câştigaţi? Nu s-a atins atunci de ei. I-a pus într-un cont şi, la 18 ani, când și-a luat maşina, i-a folosit. 

Diana Enache este o prezență discretă la evenimentele mondene, însă face furori de fiecare dată când apare în public. 

Artista a vorbit de puține ori despre relațiile ei de dragoste, fapt care a atras atenția curioșilor.

Acum, într-un interviu pentru Fanatik, Diana Enache a vorbit despre viața ei personală. 

Diana Enache se află într-o relație cu Ionuț Vîntu, băiatul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.

De patru ani de zile Diana și Ionuț sunt într-o relație și au chiar și planuri de viitor împreună. 

Dacă nu am avea planuri în comun, nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important...', a spus Diana în interviul respectiv.

Diana Enacche spune că este adepta operațiilor estetice în ideea în care le conturezi frumos şi le faci în limita bunului simţ. 

Nu este de acord cu ceea ce se întâmplă în ziua de azi şi cu operațiile estetice pe care le fac fetele de 16, 17 ani. 

S-a mai scris că ar avea silicoane dar Diana a declarat ferm: ”Nu am! Sunt 100 % naturală”