Espressor Samus LATTISSIMO, 1350 W, 1.8 L pareri, preturi, reduceri si oferte ieftine online

Espressor Samus LATTISSIMO, 1350 W, 1.8 L (Negru/Argintiu) din categoria Espressoare cafea Samus cu preturi mici, reduse. Vezi ofertele evoMAG!

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi. Poti citi comentariile de pe pagina produsului. Atentie: toate produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va indoiti.

Puneti accent pe comentariile ce au afisat termenul Achizitie verificata. Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerile clientilor care au achizitionat deja aceste produse.

pareri reale preturi reduse

1350 W, presiune abur 20 bari, digital, rezervor apa 1800 ml, butoane individuale pentru a prepara espresso, cappuccino, si caffe latte, poate fi folosita cu cafea macinata si pad-uri ESE, rezervor separat lapte, inox

Datorita tehnologiei touch, cafeaua se va prefara la simpla atingere a butonului dorit, exact asa cum vrei tu. Poti alege espresso scurt sau espresso lung, capuccino mic sau mare sau latte mic sau mare. Tu doar atingi cu degetul, Lattissimo isi va face treaba cat ai clipi.

Datorita pompei de 20 bari, cafeaua ta va atinge perfectiunea. Intreaga aroma va fi extrasa direct in ceasca, iar tu te vei bucura de o cafea mai aromata. Espressorul Samus duce cafeaua ta spre perfectiune. Bucura-te de o cafea perfecta chiar la tine acasa.

Vrei un capuccino la fel de bun ca la barul tau preferat? Sau poate un latte? Acum le poti avea in confortul casei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa umpli rezervorul cu lapte, sa selectezi optiunea de bautura dorita, iar aceasta se va prepara imediat. Pentru un plus de confort, rezervorul de lapte este detasabil, special conceput pentru ca tu sa il poti depozita fara probleme in frigider pana la urmatoarea utilizare.