Generator curent electric trifazat cu automatizare Konner & Sohnen KS 10000E-3 ATS, 18 CP pareri, preturi, reduceri si oferte ieftine online

Generator curent electric trifazat cu automatizare Konner & Sohnen KS 10000E-3 ATS, 18 CP, Autonomie 15 h, Pornire la cheie, Benzina (Albastru/Negru) din categoria Generatoare Curent Electric - Benzina si Diesel Konner&Sohnen cu preturi mici, reduse. Vezi ofertele evoMAG!

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi. Poti citi comentariile de pe pagina produsului. Atentie: toate produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va indoiti.

Puneti accent pe comentariile ce au afisat termenul Achizitie verificata. Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerile clientilor care au achizitionat deja aceste produse.

pareri reale preturi reduse

Link descarcare manual utilizare. 

Modelele de generatoare LPG - Livrat fara ulei si benzina, utilizati numai benzina fara plumb!

Recomandari tip ulei SAE10W 30-40 

Tutorial umplere ulei 

Folositi un generator trifazat numai pentru consumatorii trifazati (400 V)! 

Una dintre caracteristicile unice ale generatoarelor noastre este unitatea ATS incorporata (comutator de transfer automat). 

Aceasta functie permite generatorului sa monitorizeze curentul de la retea si sa porneasca automat in caz de intrerupere a alimentarii, apoi sa se opreasca automat la restabilirea sursei de alimentare. 

Este deosebit de utila in cazul folosirii grupului de catre femei sau persoane in varsta, la plecare de acasa, pentru obiecte cu temperatura severa. 

 La modelele altor marci pentru a indeplini aceasta functie, trebuie sa cumparati echipamente voluminoase si scumpe, care necesita instalare suplimentara si costisitoare. in cazul acestui model, unitatea este deja incorporata in generator, iar instalarea unui astfel de generator este deosebit de simpla, iar costul acestor modele Koner & S0hnen este pentru orice buget. 

MOTOARE FIABILE DE MARCA

 Special pentru marca Konner & Sohnen, inginerii germani au creat seria de motoare K&S, supuse timp de multe ore la incercari si testari pe mai multe niveluri, acest lucru facandu-le atat de fiabile. 

Motoarele performante Konner & Sohnen indeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv standardul modern de mediu EURO V. 

MOTOARE CU NUMERE DE SERIE INDIVIDUALE 

Motoarele Konner & Sohnen indeplinesc toate standardele mondiale si europene de calitate, inclusiv pe cele referitoare la nivelul de emisii de noxe si nivelul de zgomot. Acest lucru este dovedit de certificatele de calitate emise la nivel european. 

Fiecare motor si fiecare generator are propriul numar de serie, ceea ce ne permite sa monitorizam aspectele legate de calitatea productiei si a serviciilor post-vanzare.

SISTEM ATS INTEGRAT   Panoul de control al generatorului cu functia ATS (comutator de transfer automat) este prevazut cu terminale de alimentare, comutator ATS si indicator de functionare ATS. 

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC, AMPLASAT IN MOD CONVENABIL, CU PORNIRE ELECTRICA

Panoul amplasat in mod convenabil si ergonomic al generatorului va permite sa controlati cu usurinta intreaga unitate si nu necesita abilitati suplimentare. 

Afisajul LED inteligent modern va indica intotdeauna numarul de ore lucrate, frecventa si tensiunea de iesire. Informatiile de pe afisaj permit un control ai sarcinii echipamentului si o intretinere tehnica in timp util a generatorului, prelungindu-i durata de functionare. 

ALTERNATOR CU BOBINAJ DIN CUPRU 100% 

Generatoarele TM Konner & Sohnen sunt dotate cu alternatoare tip sincron ultraperformante cu bobinaj din cupru 100%. 

Numai bobina din cupru poate rezista la sarcini maxime fara a se deteriora pentru a asigura o functionare fiabila pe termen lung a grupului electrogen. 

CONTACTORI DE COMUTARE 

Contactoarele fiabile de comutare din 100% cupru au o capacitate crescuta de 40 A, ceea ce asigura o performanta pe termen lung, in conditii sigure a sistemului ATS. 

SISTEM DE PORNIRE USOARA

Sistemul de pornire usoara va permite sa porniti motorul rapid, acest lucru facandu-se fara prea mult efort. 

REZERVOR DIN OTEL 

Generatoarele Konner & Sohnen sunt echipate cu un rezervor de combustibil din otel de capacitate mai mare, care prelungeste timpul de functionare al generatorului fara realimentare. Indicatorul de nivel de combustibil este amplasat pe rezervor pentru o utilizare mai usoara. 

CADRU DIN OTEL RANFORSAT 

Acest model este dotat cu un cadru din otel ranforsat cu diametru de¸ 32 mm, care serveste la protejarea generatorului contra diferitelor tipuri de deteriorari si ii asigura un transport practic. 

 AMORTIZOARE PENTRU REDUCEREA VIBRATIILOR 

Toate modelele de generatoare Konner & Sohnen sunt prevazute cu talpi din cauciuc pentru a reduce vibratiile. 

Datorita suporturilor de cauciuc, generatorul in timpul functionarii nu va deteriora suprafata pe care e plasat, iar carcasa acestuia nu se va zgaria.