Glutation Lipozomal PLUS, cu mango si fructul dragonului ActiNovo pareri, am folosit, pret mic online

Glutation Lipozomal PLUS, cu mango si fructul dragonului, 250 ml | ActiNovo din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele benefice ale acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

Glutation Lipozomal PLUS, cu mango si fructul dragonului, 250 ml | ActiNovo

Glutationul este un antioxidant endogen vital si foarte puternic care se gaseste in fiecare celula a organismului uman. 

Se stie faptul ca majoritatea proceselor din organism au loc in prezenta oxigenului, care, in timpul metabolismului, elibereaza radicali liberi, cu putere mare de degradare asupra tesuturilor din jur. 

Aceste molecule pot ataca celulele sanatoase din corp si pot cauza tumori maligne, boli cardiace si multe alte probleme de sanatate.

In plus sunt principalii vinovati de imbatranirea prematura a celulelor.

De ce e important glutationul:
Antioxidantii previn sau impiedica deteriorarea celulara cauzata de oxidanti sau radicali liberi,chiar inainte ca deteriorarea sa se produca! 

Glutationul este principala substanta care elimina acest tip de compusi din celula, si este considerat cel mai important antioxidant non-enzimatic din organism, participand activ la detoxifierea ficatului si a rinichilor. 

Acesta ”plimbandu-se” prin celule, colecteaza metale grele, toxine si radicali liberi pe care apoi le elimina din organism. 

Glutationul, are rol esential in mentinerea sanatatii, precum si a nivelului de toxine in corp, putand preveni multe dintre afectiunile rezultate in urma unui stil de viata nesanatos, a unei diete necorespunzatoare sau a actiunii mediului inconjurator.

Este de o importanta maxima sa mentinem nivelul acestui super antioxidant la cote normale, intr-o lume in care expunerea la toxine este constanta, fie ca este vorba de apa, aer, mediu, alimente, produse de ingrijire sau orice altceva.

Surse naturale de glutation: 
Cruciferele (broccoli, kale, varza de frunze sau orice alta leguma din familia Brassica oleracea, varza, conopida, nasturelul etc.). 
Varza de Bruxelles, 
Fructele de avocado, 
Piersicile, 
Pepenele verde, 
Scortisoara, 
Turmericul (Curcumina), 
Rosiile,
Mazarea, 
Usturoiul, 
Ceapa, 
Ardeii grasi rosii, 

Toate aceste legume ar trebui sa fie bio/organice. Daca sunt stropite cu pesticide, acestea raman in corp si nu fac decat sa mareasca nivelul de toxine din corp!

Ingrediente: Apa, Fosfolipide de floarea soarelui nemodificata genetic, Glutation, Aroma naturala de mango, Aroma naturala de fructul pasiunii, Xylitol, Acid Ascorbic, Sorbat de Potasiu, Stevia

Mod de utilizare: 

Adulti: 10ml (2 lingurite) dizolvat in apa/suc proaspat de fructe sau consumat ca atare. Se agita bine inainte de utilizare. 

Doza zilnica de 10 ml furnizeaza 400 mg glutation.

Mod de pastrare: Dupa deschidere se pastreaza la frigider timp de maxim 6 saptamani.

Produs in Germania din ingrediente de calitate superioara.