Lacalut ACTIV Pasta dinti medicinala pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Lacalut ACTIV Pasta dinti medicinala, 75ml extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse ZDROVIT 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Lacalut ACTIV Pasta dinti medicinala, 75ml este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs ZDROVIT un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Lacalut ACTIV Pasta dinti medicinala, 75ml are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri

Lacalut Aktiv este pasta de dinti medicinala care combate tartrul, sangerarea si iritatia gingivala, indeparteaza placa bacteriana, actionand totodata impotriva formarii cariilor.

Folosita cu regularitate, studiul a aratat ca reduce dupa o saptamana inflamatia si opreste sangerarea gingivala la 70% din cei care o folosesc.

Beneficii Lacalut ACTIV- Pasta dinti medicinala

Lacalut Aktiv are in compozitia lactat de aluminiu cu actiune astringenta si desensibilizanta,Clohexidina cu actiune antimicrobiana, (clorhexidina),Allantoin si bisabolol cu actiune antiinflamatorie si de stimulare a procesului de vindecare,Florura de sodiu pentru protectia anticarioasa.

Ingrediente Lacalut ACTIV- Pasta dinti medicinala

Aqua, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, Hydrated Silica, Silica, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Hydroxyethylcellulose, Aluminum Lactate, Titanium Dioxide, Allantoin, Aluminum Fluoride, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Bisabolol, Limonene, Aluminum lactate, Chlorhexidine.

Mod de utilizare Lacalut ACTIV- Pasta dinti medicinala


Aplicati o cantitate de pasta de marimea unui bob de mazare pe periuta de dinti, curatati dintii timp de 2-3 minute, clatiti cu apa.