Treceți la conținutul principal

Pareri Jucarie interactiva, Noriel, Robotel universal cu telecomanda reduceri de preturi

Jucarie interactiva, Noriel, Robotel universal cu telecomanda Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput.

Poti sa verifici daca produsul respectiv se gaseste in stoc, daca nu i s-a modificat pretul intre timp, cand il poti primi si in ce conditii il poti da la retur. Veti descoperi intotdeauna cel mai bun pret la toate jocurile si jucariile Noriel.

Jucariile si jocurile Noriel cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula. 

pareri reale preturi reduse

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

Jucarii interactive Noriel Fa cunostinta cu Robotelul universal! 

El stie sa cante, sa danseze si sa spuna povesti si, desi este controlat prin telecomanda, stie sa raspunda si la comenzi date prin gesturi ale mainii! 

Trece-ti palma prin fata senzorilor de pe pieptul lui ca sa ii dai diverse comenzi. 

Foloseste telecomanda si joaca-te cu robotelul interactiv, sau controleaza-l prin gesturi. Acesta spune povesti, canta, danseaza si vorbeste. 

Caracteristici:
- control prin telecomanda;
- control prin gesturi;
- canta si danseaza;
- spune povesti;
- miscare omnidirectionala
- lumina LED;- mod Demo;
- vorbeste;- programabil;
- robotelul se incarca prin cablu USB.

Setul contine:- 1 robotel universal;- 1 telecomanda;- 1 manual de instructiuni. 

Baterii:- telecomanda functioneaza cu 2 x baterii tip AA (nu sunt incluse)- robotul functioneaza cu 1 x acumulator tip 3.7 V Li 600 mAh (inclus).

Dimensiuni articol ambalat: 16 x 11 x 32 cmVarsta recomandata: 6 ani +

Mic ghid de cumparaturi online cu beneficii multiple si fara probleme

- Pret si calitate. Raportul calitate-pret este cel mai important aspect in vederea achizitionarii unui produs.

- Numele pe care il are producatorul este foarte important, pentru ca poate spune multe despre recomandarile si renumele cu care vine la pachet jucaria pentru copii.

- Comentariile si opiniile sunt mereu verificate. Puneri accent pe comentariile ce au afisat termenul - Achizitie verificata- . Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

- Garantie. Verificati ca termenul de garantie sa fie afi?at pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garantie sa fie de minim 24 luni.
MAI POTI CITI