POLYGEMMA Nr.1 (Stomac) Plantextrakt pareri, am folosit, preturi mici online

POLYGEMMA Nr.1 (Stomac), 50ml |Plantextrakt Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

POLYGEMMA Nr.1 (Stomac), 50ml | Plantextrakt

Ajuta la ameliorarea simptomelor din tulburari digestive de la nivel gastric si intestinal.

Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Smochin si Arin negru.

Protejeaza stomacul, ajutand la reglarea aciditatii gastrice, 

Eficient in hiper sau hipoaciditate gastrica, 

Sustine procesul de cicatrizare a mucoasei gastrice si intestinale, 

Eficient in manifestari ale stresului cu repercursiuni la acest nivel.

Mod de administrare 

In cazuri acute se poate administra de 4-5 ori pe zi in primele 2-3 zile, apoi se continua cu doza standard cel putin 7 zile.

In cazuri cronice se recomanda cure de 1-2 luni primavara si toamna.

Gemoterapia este o metoda bioterapica ce utilizeaza extractele obtinute din tesuturi vegetale embrionare proaspete: muguri, amenti, mladite, radicele, scoarta interna a radacinii sau scoarta de pe ramuri tinere, seva sau seminte. 

Partile tinere ale plantei, recoltate in perioada optima, sunt supuse procedeului de extractie in stare proaspata. 

Prin continutul in factori de crestere se realizeaza un aport nutritiv cu un organotropism specific: in sfera pulmonara, digestiva, renala, osteo-articulara, cardio-vasculara, cerebrala, cutanata, genitala, etc. 

Produsele nu prezinta in general reactii adverse sau contraindicatii si se administreaza in picaturi diluate in putina apa.