Treceți la conținutul principal

TareDeTot Argint Coloidal 125ppm AquaNano pareri, an folosit, preturi mici online

TareDeTot Argint Coloidal 125ppm, 200ml | AquaNano Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

TareDeTot Argint Coloidal 125ppm, 200ml | AquaNano

Argintul coloidal TareDeTot este un produs unic, datorita concentratiei ridicate de argint si structurii specifice, avand particule cu dimensiunea medie de 0,5-5nm. 

Datorita particulelor reduse ca dimensiuni, eficienta sa este foarte ridicata, iar gustul este usor metalic.

Culoarea usor aurie a argintului coloidal TareDeTot este un indicator al caracterului cristalin al particulelor de dimensiuni reduse, specific unor sortimente de argint coloidal obtinute pe cale electrica. 

Compozitie: apa distilata, argint, minim 125ppm 

Mod de pastrare: Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari. 

Mod de utilizare: Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi, dupa necesitati. 

Contraindicatii: Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint.

Atentie! In cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. 

Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compozitia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). 

Depunerile pot aparea sub forma de flocoane, foite, particule, reprezentand un procent foarte mic (1-2%) din cantitatea totala. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloza (cafea) atunci cand continutul flaconului este la final.
MAI POTI CITI