ALA Acetil L-Carnitina 500mg si Acid Alfa Lipoic 200mg GNC pareri forum, reduceri farmacie la pret mic

Pareri reale de la clienti daca merita sau nu sa cumperi de la Dr. Max ALA Acetil L-Carnitina 500mg si Acid Alfa Lipoic 200mg, 60 tablete, GNC

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftina online decat eMag.

Vezi oferta cu discount. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.

pareri reale preturi reduse

Acetil L-Carnitina si Acidul Alfa Lipoic sunt doi nutrienti importanti care sustin functiile metabolice vitale. L-Carnitina ajuta la transformarea grasimilor, la nivelul mitrocondriilor din celule, in energie.

Acetil L-Carnitina (ALC) este o forma de carnitina necesara pentru a produce Acetil-Colina, un neurotransmitator care ajuta functia creierului in mod corespunzator si promoveaza o stare de bine.

Beneficii:

Produs cu eficienta maxima in combinatie cu Acidul Alfa Lipoic;

500 mg de Acetil L-carnitina care sustine sanatatea cognitiva si buna functionare a creierului;

200 mg de Acidul Alfa Lipoic care sprijina regenerarea altor antioxidanti din corp;

Nu contine zahar, arome artificiale, sodiu, grau, gluten, lactate.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati 2 tablete pe zi cu apa.

Contraindicatii: Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii.

De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.Alege din mii de produse la pret micsorat. Descopera oferta la reduceri promotionale.

Vezi oferta cu discount si livrare gratuita in farmacie. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi. Verifica chiar acum promotia si reducerile chilipir. Compara aici ofertele la produsele similare.