CicaVet Spray, 125 ml pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

CicaVet Spray, 125 ml are in medie recenzii de peste 4,63 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca CicaVet Spray, este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.
oferte bune reduceri de pret


Cicavet de laboratoare Stanvet® este un spray local, usor de aplicat, care accelereaza procesul natural de vindecare a ranilor, fara cruste. in plus, functioneaza prin ameliorarea si calmarea senzatiei de mancarime a ranilor. 

Este indicat pentru utilizare la caini si pisici.

Cum afecteaza vindecarea animalului dvs. de companie?

Cicavet ofera o antisepsa cu spectru larg datorita continutului de ulei esential de cimbru. 

Datorita anumitor componente prezente in cimbru, cum ar fi caryophyllene si camphene, uleiul esential de cimbru este antiseptic si ucide infectiile cutanate. 

Uleiul de cimbru este, de asemenea, antibacterian si inhiba cresterea bacteriilor, vindecarea ranilor sau taieturilor care sunt expuse la bacterii daunatoare.

De asemenea, datorita continutului sau in extractul de aloe vera, Cicavet are proprietati antiseptice, bactericide, antiinflamatoare, anti-fungice. 

Ajuta la reducerea supuratiilor si previne intrarea germenilor prin rani care formeaza un strat protector.

Avantajele Cicavet:

Are o actiune dermatologica cu un efect triplu asupra ranilor: dezinfecteaza, calmeaza durerea si mancarime si accelereaza vindecarea.

Protejeaza ranile bacteriilor externe. 

Nu raceste ranile. In plus, este usor de aplicat datorita designului sau practic de pulverizare.
noriel.ro