Treceți la conținutul principal

Equilibra, supliment alimentar cu Mg si B6 +1 cutie Cadou pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Equilibra, supliment alimentar cu Mg si B6, 60 capsule +1 cutie Cadou extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse ANTIBIOTICE IASI 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Equilibra, supliment alimentar cu Mg si B6, 60 capsule +1 cutie Cadou este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs ANTIBIOTICE IASI un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Equilibra, supliment alimentar cu Mg si B6, 60 capsule +1 cutie Cadou are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri


Societatea contemporana este guvernata de viteza, trasatura care ne defineste existenta si activitatea.

In plus, alimentatia dezechilibrata, sedentarismul, efortul excesiv, fumatul, consumul de alcool, dietele restrictive, diversele afectiuni sau admin- istrarea anumitor medicamente pot influenta aportul sau eliminarea de minerale si vitamine.

Un regim alimentar adecvat si variat ar putea oferi, in conditii normale, toti nutrientii necesara dezvoltarii normale si asigurarii unei vieti sanatoase, in cantitati care corespund celor stabilite si recomandate de datele stiintifice general acceptabile.

Aceasta situatie ideala nu este o realitate pentru toate mineralele si vitaminele si nici pentru toate grupurile de populatie.

Din cauza stilurilor de viata specifice sau din alte motive, consumatorii pot alege sa suplimenteze aportul anumitor nutrienti prin suplimente alimentare.

In timpul cresterii, recoltarii, depozitarii si procesarii alimen- telor pot avea loc diferite fenomene care modifica continutul nutritional al acestora.

Diminuarea nutrientilor din alimente in timpul procesarii prin expunerea la temperaturi inalte, lumina sau oxigen poate duce la modificarea continutului nutritional.

Ce contine Equilibra?

Equilibra capsule este un supliment alimentar cu urmatoarea compozitie

Magneziu, sub forma de lactat de magneziu dihidrat 425 mg,Vitamina B (clorhidrat de piridoxina) 5 mg, 

Compozitie capsula - gelatina si coloranti, dioxid de titan (E 171), galben de chinolina (E 104), rosu allura AC (E 1 29).

Nu contine zahar si lactoza.

Cum ne ajuta Equilibra?Asocierea magneziului cu vitamina B in suplimentul alimentar Equilibra se bazeaza pe cumularea efectelor benefice ale celor doua elemente, in special la nivelul celulei nervoase si implicarea in functionarea normala a organismului.

Vitamina B favorizeaza absorbtia si mentinerea magneziului in organism.

Deficienta de magneziu si vitamina B se poate manifesta prin lipsa de energie, stare continua de oboseala, modificari ale dispozitiei si agitatie.

Vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, functionarea normala a sistemului nervos, formarea normala a globulelor rosii, mentinerea sanatatii psihice, functionarea normala a sistemului imunitar, functionarea normala a sistemului muscular, mentinerea sanatatii sistemului osos, mentinerea sanatatii dintilor reglarea activitatii hormonale echilibrul electrolitic metabolismul normal al proteinelor si sinteza normala a proteinelor glicogenilor, sinteza normala a cisteinei,

Cum se utilizeaza Equilibra? Ca supliment alimentar, la adulti se recomanda 2 capsule Equilibra pe zi, in timpul mesei principale, cu o cantitate suficienta de lichid.

Acest supliment poate fi utilizat si in dietele vegetariene.

Acordati atentie utilizarii Equilibra

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos.

Suplimentul alimentar Equilibra nu se va administra persoanelor cu hipersensibilitate cunoscuta la oricare dintre componente.

Nu se va administra persoanelor aflate sub tratament cu levodopa.

Se va evita utilizarea in timpul sarcinii si alaptarii.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
MAI POTI CITI