Incarcator Auto Wireless Xiaomi GDS4127GL, 20W pareri, preturi, reduceri si oferte ieftine online

Incarcator Auto Wireless Xiaomi GDS4127GL, 20W (Negru) din categoria Incarcatoare Xiaomi cu preturi mici, reduse. Vezi ofertele evoMAG!

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi. Poti citi comentariile de pe pagina produsului. Atentie: toate produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va indoiti.

Puneti accent pe comentariile ce au afisat termenul Achizitie verificata. Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerile clientilor care au achizitionat deja aceste produse.

pareri reale preturi reduse

Incarcatorul auto Wireless Xiaomi Car Charger 20W ofera pentru telefoanele mobile inteligente una dintre cele mai rapide incarcari de pe piata. 

Incarcatorul auto Wireless Xiaomi Car Charger 20W are un ventilator incorporat ce se poate ajusta la temperatura din masina. 

Suportul metalic asigura transferul si disiparea caldurii astfel incat incarcarea sa fie rapida si sa fie evitata supraincalzirea Incarcatorului auto Wireless Xiaomi Car Charger 20W. 

Uita de cabluri si bucura-te de libertate de miscare alaturi de Incarcatorul auto Wireless Xiaomi Car Charger 20W. 

Alte caracteristici Wireless Xiaomi Car Charger 20W:

Dimensiuni: 117.2 X 73.4 X 91.7 mm