Joc Noriel, Nu te supara, frate! - Jocul original pareri, reduceri de pret online

Joc Noriel, Nu te supara, frate! - Jocul original Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput.

Poti sa verifici daca produsul respectiv se gaseste in stoc, daca nu i s-a modificat pretul intre timp, cand il poti primi si in ce conditii il poti da la retur. Veti descoperi intotdeauna cel mai bun pret la toate jocurile si jucariile Noriel.

Jucariile si jocurile Noriel cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula. 

pareri reale preturi reduse

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

Jocuri interactive Noriel Games Cu noul joc "Nu te supara, frate!" de la Noriel, veti descoperi placerea competitiei si va veti distra in urma rasturnarilor spectaculoase de situatie. 

Jocurile se adreseaza in special celor mici, dar deopotriva si celor mari. Sunt jocuri clasice, de familie. 

Cei mici vor descoperi personajele din povestile si basmele citite sau povestite de parinti sau bunici, iar cei mari isi vor aminti de copilarie, iar cu totii va veti intalni cu personaje indragite din desenele animate."Nu te supara, frate" este un joc clasic ce nu presupune colaborarea jucatorilor, destinat pentru intreaga familie, ce asigura distractie maxima. 

Dar si suparari la fel de mari. Regulile jocului:Pot fi cel mult 6 jucatori, minimum 2, fiecare cu o echipa de 4 pioni. Fiecare jucator isi alege culoarea care sa-l reprezinte. 

Scopul jocului este sa ajungi cu propriile piese la final pe locurile indicate cu propria culoare. 

Fiecare jucator isi plaseaza pionii in casa, iar pentru a iesi, acesta trebuie sa dea cu zarul 6, pozitionand astfel unul dintre pioni la start. Tabla trebuie parcursa de fiecare pion in sensul acelor de ceasornic pana ce acestia ajung toti in casa.

Jucatorul care ajunge primul in casa cu toti pionii castiga. 

Pachetul contine:- 1 x Plansa de joc cu doua fete (o varianta pentru 2-4 jucatori, o varianta pentru 2-6 jucatori)- 24 x Pioni (cate 4 pioni de o culoare)- 1 x Zar Recomandare varsta: 4 ani+

Mic ghid de cumparaturi online cu beneficii multiple si fara probleme

- Pret si calitate. Raportul calitate-pret este cel mai important aspect in vederea achizitionarii unui produs.

- Numele pe care il are producatorul este foarte important, pentru ca poate spune multe despre recomandarile si renumele cu care vine la pachet jucaria pentru copii.

- Comentariile si opiniile sunt mereu verificate. Puneri accent pe comentariile ce au afisat termenul - Achizitie verificata- . Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

- Garantie. Verificati ca termenul de garantie sa fie afi?at pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garantie sa fie de minim 24 luni.