Lampa UV LED 48W SUN6 PRO - LUXORISE Germania, Alb pareri oferta cu pretul cel mai mic din online

Lampa UV LED 48W SUN6 PRO - LUXORISE Germania, Alb face parte din oferta kit unghii de Aparatura > Lampa UV / LED Unghii

Poti vedea parerile si recenziile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au desigur si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput. Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului prezentate de catre clienti in comentarii.

Alege din sute de produse de manichiura la pret redus. Vezi oferta cu discount.

Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.Compara aici ofertele la produsele similare.

pareri reale preturi reduse


Lampa UV LED 48W SUN6 PRO - LUXORISE Germania cu Display Digital este o lampa de calitate Premium cu LED-uri de tip DOUBLE Light LED (365nm + 405nm), culoare Alb, de ultima tehnologie. 

Garanteaza o uscare rapida pentru orice tip de Gel UV si Oja Semipermanenta, cu un consum minim de energie, fara sa produca caldura. Este potrivita atat pentru manichiura cat si pentru pedichiura. 

Lampa UV LED Hybrid 48W LUXORISE este dotata cu timer, se poate seta la 30s/60s sau 99s Low Heat Mode. Datorita tehnologiei inovative, LED-urile nu sunt daunatoare organismului. 

Lampa UV LED Hybrid 48W LUXORISE are un design inedit, fiind realizata la cele mai inalte standarde. Aparatul este dotat cu senzor de prezenta astfel ca atunci cand introduci mana in lampa ea porneste automat si functioneaza timp de 99 secunde. 

Tehnologie Germana Avansata 

Lampa UV LED Hybrid 48W LUXORISE are urmatoarele caracteristici: 

- 21 LED-uri 
- Putere maxima:48W 
- Tensiune alimentare 220-240V 50 Hz 
- Lungime de unda: 365+405nm 
- 50,000 ore durata de viata (11,4 ani daca este folosita 12 ore pe zi) 
- senzor activat la miscare 
- display digital 
- are functia Low Heat Mode 99 secunde 

Pachetul include : - 1 x Lampa LED UV - 1 x incarcator priza Dimenisuni: 225mm x 197mm x 113mm Cod produs: SUN6 PRO 

Avantajele principale Lampa LED fata de Lampa UV cu neoane: Timp de uscare 30-40 secunde (in loc de 3-4 minute) LED-urile rezista de 100 ori mai mult (pana la 50.000 de ore de utilizare, in loc de 500 ore)
noriel.ro