Noriel Bebe - Ratusca dansatoare, Jucarie Bebelusi pareri promotii cu preturi reduse online

Noriel Bebe - Ratusca dansatoare, Jucarie Bebelusi Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput.

Poti sa verifici daca produsul respectiv se gaseste in stoc, daca nu i s-a modificat pretul intre timp, cand il poti primi si in ce conditii il poti da la retur. Veti descoperi intotdeauna cel mai bun pret la toate jocurile si jucariile Noriel.

Jucariile si jocurile Noriel cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula. Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

pareri reale preturi reduse

Jucarii Bebelusi Noriel Bebe Stie sa faca o multime de figuri nostime pe care le combina intr-o coregrafie de tot hazul! 

Se plimba pe rotile, face piruete, inimioara si aripile i se aprind, inchide si deschide ochii si ciocul, canta melodii si face tot felul de sunete caraghioase. 

Iar daca apesi pe capsorul bobocului din buzunarul de pe burtica ei, poti auzi cum macaie! 

Interactiuni: 

Apasa pe crestet ca s-o faci sa danseze! Buton de pornire/oprire cu 2 niveluri de volum;

• Luminite colorate;

• Apasa pe inimioara ca sa auzi cum bate!

• Apasa pe capul bobocului ca sa auzi sunete nostime;

• 3 efecte sonore;

• 2 cantece si 3 melodii;

 • Apasa pe aripa ca sa inchida si sa deschida ochii si ciocul! 

Produsul functioneaza cu 3 x AA (nu sunt incluse)Jucaria vorbeste si canta in limba romana. 

Dimensiuni produs in ambalaj: 15 x 12 x 20 cmVarsta recomandata: 18 luni+

Mic ghid de cumparaturi online cu beneficii multiple si fara probleme


- Pret si calitate. Raportul calitate-pret este cel mai important aspect in vederea achizitionarii unui produs.

- Numele pe care il are producatorul este foarte important, pentru ca poate spune multe despre recomandarile si renumele cu care vine la pachet jucaria pentru copii.

- Comentariile si opiniile sunt mereu verificate. Puneri accent pe comentariile ce au afisat termenul - Achizitie verificata- . Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

- Garantie. Verificati ca termenul de garantie sa fie afi?at pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garantie sa fie de minim 24 luni.