NORIEL Set figurina cu masinuta, Paw Patrol, buldozer, Rubble, păreri, prețuri reduse

Set figurina cu masinuta, Paw Patrol, buldozer, Rubble Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput.

Poti sa verifici daca produsul respectiv se gaseste in stoc, daca nu i s-a modificat pretul intre timp, cand il poti primi si in ce conditii il poti da la retur. Veti descoperi intotdeauna cel mai bun pret la toate jocurile si jucariile Noriel.

Jucariile si jocurile Noriel cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula. Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

pareri reale preturi reduse

Jucarii interactive Paw Patrol Faceti echipa cu PAW Patrol pentru salvari mai mari si mai indraznete. 

Vehiculul fiecarui caracter are vopsea metalica, detalii si grafica autentica a filmului si o transformare captivanta direct din film! 

Imbracat in noua lor uniforma de film, caracterul tau este gata sa salveze ziua in Adventure City. 

Cand apar probleme, puneti-va figurina la volan si alergati la salvare! 

Apasati in jos pe vehicul pentru a activa transformarea unica. Incarcati proiectilul inclus si apasati butonul pentru a lansa! 

Resetati, transformati si lansati din nou si din nou! Vehiculele de jucarie PAW Patrol sunt un cadou minunat pentru copiii cu varsta peste 3 ani si sunt completarea perfecta pentru orice colectie de vehicule si figuri de jucarii PAW Patrol. 

Pachetul include: - 1 buldozer; - 1 minifigurina Paw Patrol; - 2 proiectile. 

Dimensiuni produs in ambalaj: 23 x 23 x 10 cm 

Varsta recomandata: 3 ani + 

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare.

Mic ghid de cumparaturi online cu beneficii multiple si fara probleme

- Pret si calitate. Raportul calitate-pret este cel mai important aspect in vederea achizitionarii unui produs.

- Numele pe care il are producatorul este foarte important, pentru ca poate spune multe despre recomandarile si renumele cu care vine la pachet jucaria pentru copii.

- Comentariile si opiniile sunt mereu verificate. Puneri accent pe comentariile ce au afisat termenul - Achizitie verificata- . Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

- Garantie. Verificati ca termenul de garantie sa fie afi?at pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garantie sa fie de minim 24 luni.
noriel.ro