Pareri cea mai buna Jucarie bebelusi Noriel Bebe Pianina cu animalute

Jucarie bebelusi Noriel Bebe - Pianina cu animalute Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina produsului. 

Majoritatea produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput.

Poti sa verifici daca produsul respectiv se gaseste in stoc, daca nu i s-a modificat pretul intre timp, cand il poti primi si in ce conditii il poti da la retur. Veti descoperi intotdeauna cel mai bun pret la toate jocurile si jucariile Noriel.

Jucariile si jocurile Noriel cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.
pareri reale preturi reduse

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

Jucarii Bebelusi Noriel Bebe Joaca-te cu o pianina care te distreaza si te invata lucruri noi! 

Apasa ratusca, ursuletul si vacuta, iar ele iti vor spune numele lor, in limba romana sau in limba engleza, si iti vor arata ce sunet face fiecare! Apasa-le din nou ca sa le auzi cum rad. Iar la a treia apasare, fiecare iti va canta un cantecel. 

Joaca-te si repeta, ca sa iti dezvolti cunostintele, abilitatile lingvistice si pe cele motorii.Pianina mai are si alte surprize pentru tine: claxonul canta si lumineaza, iar clapele colorate te ajuta sa compui melodii vesele. 

Cu ajutorul butonului de selectare a limbii, poti alege daca vrei ca jucaria sa interactioneze in limba romana sau in limba engleza.

Incurajeaza dezvoltarea urmatoarelor abilitati: - simturile;- muzicalitatea;- abilitatile lingvistice.

Dimensiuni produs in ambalaj: 28 x 13 x 16 cmVarsta recomandata: 18 luni+

Nota: Jucaria functioneaza cu 3 baterii tip AA de 1.5V (incluse).Atentie! Pentru a curata produsul, stergeti-l la suprafata cu o laveta umeda. Nu il scufundati in apa, deoarece componentele electrice se pot defecta.

Mic ghid de cumparaturi online cu beneficii multiple si fara probleme

- Pret si calitate. Raportul calitate-pret este cel mai important aspect in vederea achizitionarii unui produs.

- Numele pe care il are producatorul este foarte important, pentru ca poate spune multe despre recomandarile si renumele cu care vine la pachet jucaria pentru copii.

- Comentariile si opiniile sunt mereu verificate. Puneri accent pe comentariile ce au afisat termenul - Achizitie verificata- . Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

- Garantie. Verificati ca termenul de garantie sa fie afi?at pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garantie sa fie de minim 24 luni.