Pareri preturi SomProduct WERNIGHT, Saltea Spa I cu arcuri individuale Pocket si Spuma Visco HR 7 Zone, cu Husa Detasabila Lavabil

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi de la SomProduct WERNIGHT, Saltea Spa I cu arcuri individuale Pocket si Spuma Visco HR 7 Zone, cu Husa Detasabila Lavabila, Antialergica, H2/H3, 22 cm Grosime de calitate si la pret redus.

Rating recenzii clienti - 4.92

Citeste mai multe pareri despre saltelele, pilotele si lenjeriile de pat direct pe siteul lor, pentru fiecare produs in parte.Te intereseaza reducerile? Vezi lista de preturi si catalogul SomProduct.

Motive pentru a comanda de pe Soproduct.ro: Gama variata si de calitate de produse. Livrare gratuita (vezi detalii). Termen de retur ridicat, 30 de zile. Oferte si reduceri periodice.

"
pareri reale preturi reduse

Tehnologie: Saltea pe Arcuri individuale tip 7 Zone Pocket si spuma visco HR (high resilience)

Grad de Fermitate: 

Medie spre tare (H2/H3) 

Husa Detasabila: Da

Grosime: 22 cm

Tratament Alergenic: Da

Reversibila: Da

Topper inclus: Nu 

Descriere:

Designul avansat permite fiecarei unitati de arc sa reduca disonfortul creat de miscarile partenerului, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de un somn odihnitor. 

Acest gen de saltea compusa din arcuri impachetate individual, spuma poliuretanica si spuma HR, asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului pe toata suprafata saltelei si ofera o pozitie corecta a coloanei vertebrale.

SPA I este salteaua care va fi satisface nevoile tale in fiecare anotimp al anului, potrivita atat vara cat si iarna. In plus, husa saltelei cu design 3D are un material modern, elastic ce asigura circulatia aerului. 

Tehnologie produs:nSalteaua Spa I este formata din arcuri impachetate individual in saculeti textili in sistem 7 Zone, care permit un suport diferit al partilor corpului in functie de presiunea exercitata de acestea pe suprafata saltelei pentru a asigura o aliniere corecta si sanatoasa a vertebrelor coloanei. 

Stratul de spuma poliuretanica si spuma visco HR(high resilience) care va ofera o sustinere ideala in timpul noptii pastrand un nivel de confort optim pe toata durata somnului. 

Salteaua se poate utiliza pe ambele parti. 

Numar de arcuri: 256/m2
Inaltime arcuri: 6 cm
Arcuri: Arcuri tip Pocket ambalate individual in saculeti textil
Grosime Spuma: 8,6 cm
Densitate Spuma: 44,3 DNS 
Husa de suprafata: Salteaua Spa are o husa de acoperire compactata pe un suport textil din fibre de bambus si vata volumica antialergica, cu densitatea de 350g/m2.
Husa saltelei este detasabila si se poate spala in masina.
noriel.ro