Pareri Set de bucatarie, Noriel Kids, troler portabil cel mai bun pret online

Set de bucatarie, Noriel Kids, troler portabil Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput.

Poti sa verifici daca produsul respectiv se gaseste in stoc, daca nu i s-a modificat pretul intre timp, cand il poti primi si in ce conditii il poti da la retur. Veti descoperi intotdeauna cel mai bun pret la toate jocurile si jucariile Noriel.

Jucariile si jocurile Noriel cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula. Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

pareri reale preturi reduse

Jucarii de imitatie Noriel Kids Fii cel mai mare bucatar mic! Ia-ti ustensilele si prepara cele mai delicioase feluri de mancare pe care ti le poti imagina! 

Spatiul de lucru se transforma din stand in troler sau caseta, ca sa il poti transporta usor acolo unde ai nevoie. 

Plita se aprinde si scoate sunete, ca sa te simti ca intr-o bucatarie reala! 

Pachetul contine:- 1 x troler 3 in 1;- 28 x accesorii si ustensile de jucarie: legume, condimente, alte alimente, oala, tigaie, farfurii, tacamuri, tava, cos, 

Varsta recomandata: 3 ani +Dimensiuni produs in ambalaj: 50 x 21 x 66 cm

Observatii: Un adult trebuie sa asambleze produsul inainte de utilizare.

Nota: Acest produs functioneaza cu 3 baterii AAA (nu sunt incluse). 

Avertisment: Acest produs este o jucarie si nu contine instrumente reale. Nu folositi accesoriile incluse pentru activitati specifice adultilor. Nu lasati copilul nesupravegheat in timpul folosirii produsului.

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei inainte de a o oferi copilului.

Mic ghid de cumparaturi online cu beneficii multiple si fara probleme

- Pret si calitate. Raportul calitate-pret este cel mai important aspect in vederea achizitionarii unui produs.

- Numele pe care il are producatorul este foarte important, pentru ca poate spune multe despre recomandarile si renumele cu care vine la pachet jucaria pentru copii.

- Comentariile si opiniile sunt mereu verificate. Puneri accent pe comentariile ce au afisat termenul - Achizitie verificata- . Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

- Garantie. Verificati ca termenul de garantie sa fie afi?at pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garantie sa fie de minim 24 luni.