Treceți la conținutul principal

Solutie curatare pete ochi la caini si pisici 250 ml pareri reale, mod utilizare, pret mic

Solutie curatare pete ochi la caini si pisici - 250 ml

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse

Caini Bubbles Solutie curatare pete ochi la caini si pisici - 250 ml Bubbles White Eyes limpiador lacrimal, perfect pentru curatarea petelor de la ochi la caini si pisici. 

Curata petele produse de conducta lacrimala. Este ideal pentru rasele cu blana alba. Acest demachiant se aplica in jurul zonei conturului ochilor, evitand contactul cu ochii. 

Are cainele tau par alb si pete de la lacrimi ? Acest tratament incearca sa elimine oxidarea si sa o evite, trebuie sa o aplicati de 1 sau 2 ori pe zi. Este valabil pentru toate rasele si tonurile de par. 

Efectul nu este imediat, trebuie sa aplicati tratamentul pentru o perioada lunga de timp. 

Atentie: nu este un produs de curatare a ochilor, este un produs de curatare pentru petele produse de conducta lacrimala, este aplicat pe zona externa a ochiului si trebuie evitat contactul cu ochii. 

Formatul sticlei este de 250 ml 

Mod de utilizare: Aplicati produsul pe un tifon steril sau un tampon de bumbac si curatati cu grija zona din jurul ochiului. 

Aplicati de 1 sau 2 ori pe zi, in functie de intensitatea acesteia. Evitati sa aplicati produsul direct pe ochi. 

Incercati sa utilizati un tampon de bumbac sau tifon diferit pe fiecare ochi. 

Utilizare exclusiva numai pentru animale de companie. 

Tineti recipientul departe de lumina. 
MAI POTI CITI