Cantar inteligent Xiaomi Mi Smart Scale 2 (Alb) pareri, preturi, reduceri si oferte ieftine online

Cantar inteligent Xiaomi Mi Smart Scale 2 (Alb) din categoria Cantare de baie Xiaomi cu preturi mici, reduse. Vezi ofertele evoMAG!

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi. Poti citi comentariile de pe pagina produsului. Atentie: toate produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va indoiti.

Puneti accent pe comentariile ce au afisat termenul Achizitie verificata. Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerile clientilor care au achizitionat deja aceste produse.

pareri reale preturi reduse

Cantar Xiaomi Mi Smart Scale 2 masoara intr-un mod foarte precis seturile de date ale corpului tau. 

In plus fata de greutatea corporala, iti calculeaza Indicele de masa corporala (IMC) si caracteristicile corpului. 

Acuratete a masuratorilor, datorita seriei de algoritmi complexi de analiza si sistemului avansat realizat cu ajutorul avansat al BIA (Bioeletrical Impedance Analysis din EU). 

Utilizare extinsa și in afara de a cantari persoane, poate fi utilizat si pentru cantarirea fructelor, legumelor, pachetelor etc. 

Display cu led, care arata afisarea in doar 3 secunde dupa ce te-ai urcat pe Cantar Xiaomi Mi Smart Scale 2. 

Testarea echilibrului corporal-abilitatea de a iti mentine echilibrul este una din abilitatile de baza ale corpului. 

Testarea se realizeaza simplu, te urci pe cantar si, stand intr-un picior si cu ochii inchisi, iti poti testa cu usurinta nivelul de echilibru. 

Cantar Xiaomi Mi Smart Scale 2 analizeaza intelligent, identifica si stocheaza datele tuturor mebrilor familiei, intr-un numar de pana la 16 utilizatori.
noriel.ro