Curcumin95+ C3 Complex Herbagetica pareri forum, prospect, cât timp se ia, reduceri farmacie la pret mic

Pareri reale de la clienti daca merita sau nu sa cumperi de la Dr. Max Curcumin95+ C3 Complex, 60 capsule, Herbagetica

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftina online decat eMag.

Vezi oferta cu discount. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.

pareri reale preturi reduse

Ce este și pentru ce se folosește Curcumin95+ C3 Complex Herbagetica

C3 complex contine cele trei feluri de curcuminoide in aceleasi proportii in care se regasesc natural in rizomul de Curcuma longa asigurand o actiune sinergica ridicata.

Produsul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, nervos, articular si muscular, mentinerea diviziunii celulare normale, normalizarea nivelului de fibrinogen si de colesterol din sange, protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, mentinerea capacitatii de adaptare a organismului la stresul cotidian, sustinerea proceselor de chelare a metalelor grele si radioactive din organism, sustinerea proceselor de fagocitare normala a celulelor care au suferit mutatii si a fragmentelor acestora.

Compozitie

Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) extract standardizat 66:1 din rizomi de Turmeric garantat cu 95% Curcuminoide - 380mg, 

Piper (Piper nigrum) extract standardizat garantat cu 5% 

Piperina - 20mg, 

Capsula vegetala. 

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

Contraindicații: 

Nu se administreaza copiilor si adolescentilor inainte de maturizarea sexuala. 

Contraindicat in caz de obstructii ale cailor biliare. 

A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor aflate in chemoterapie. 

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.


Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii.

De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.Alege din mii de produse la pret micsorat. Descopera oferta la reduceri promotionale.

Vezi oferta cu discount si livrare gratuita in farmacie. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi. Verifica chiar acum promotia si reducerile chilipir. Compara aici ofertele la produsele similare.
noriel.ro