Decathlon QUECHUA Rucsac Drumetie la Munte MH500 40L Negru păreri dacă e de calitate. reduceri de preț

Rucsac Drumetie la Munte MH500 40L Negru Decathlon  - Pareri daca merita cumparat si daca pretul este unul bun.

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca este un produs de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din Online.

QUECHUA Rucsac Drumetie la Munte MH500 40L Negru are in medie review-uri de pe 4,59 din 5 stele de la cei ce l-au folosit. Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs Decathlon pentru drumetii de o zi este de calitate, bun si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

pareri reale preturi reduse


Produs conceput pentru drumetie la munte, practicare consecventa. Asigura confort datorita spatelui ventilat, din plasa.

Capacitate
40L Dimensiuni: Î 66 cm; L 30 cm; Adâncime 26 cm. Potrivit pentru bagajul de cabină.

Compartimente
9 buzunare, 2 cu acces rapid la bidon,1 compartiment rezervor, 2 buzunare mari.

Protecția conținutului
Strat protector hidrofob, husă de ploaie integrată la baza rucsacului.

Deschidere/ închidere
Fermoar lateral, pentru acces ușor în interior.

Lejeritate
Volum 40L: doar 1260 g mărimea S, 1390 g mărimea L.  

Mai mult de jumatate dintre cumparatori au evaluat pozitiv si alte produse originale din catalogul Decathlon. 

Acest scor se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu pare sa afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs original si de calitate.

Raportul calitate pret al unui produs este si va fi intotdeauna unul de care recenziile tin seama. Vezi daca produsul respectiv se afla in stoc si daca i s-a modificat pretul, in cat timp va fi livrat si care este politica de retur a magazinului.

Produsele Decathlon sunt de cea mai buna calitate. Sunt foarte rezistente si au un pret bun. Pentru mai multe informatii despre produse, te rugam sa vizitezi site-ul Decathlon.
noriel.ro