ESTEL.ro pareri produse îngrijire păr profesionale ieftine de la Elea Professional, Trinity Haircare Elvetia si Abril et Nature

Media părerilor despre magazinul ESTEL.ro cu produse profesionale pentru ingrijirea parului ieftine si bune bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor daca merita sa cumperi de la ei.

Satisfacția generală față de magazinul ESTEL.ro bazată pe părerile clienților:

• Prețuri - 4,53 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,42 din 5
• Livrare - 4,43 din 5
• Calitatea Produselor - 4,54 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,38 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului ESTEL.ro este foarte bine realizata, totul este bine distribuit in meniuri pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 200 lei.

ESTEL.ro pareri magazin produse pentru par profesionale si ieftine

VERIFICA AICI PREȚURI CATALOG ESTEL.ro

Estel.ro este imporator exclusiv si distribuitor oficial în Romania a câtorva branduri de produse de cosmetice profesionale pentru par.

👉 Abril et Nature din Spania - produse profesionale vegane pe baza de celule stem pentru par.

👉 Elea Professional - produse create cu utilizarea rețetelor tradiționale și tehnologiile moderne din laboratoare europene.

👉 Trinity Haircare Elvetia - produse profesionale de calitate superioara, ce corespund celor mai înalte standarde si asteptări.

Estel.ro ofera un asortiment complet de produse îngrijire păr ce include colecții exclusive de cosmetice cu efect de la prima utilizare: de la produse îngrijire (sampoane, balsamuri, masti, uleiuri) și coafare (fixative, spume, geluri etc) până la maști nuantatoare și produse tratamente pentru toate nevoile părului.

Momentan plata pentru comenzile facute pe magazinul online www.estel.ro poate fi făcută prin urmatoarele metode

- Ramburs. Vei plăti cash la livrarea coletului de catre curier. ATENTIE: la alegerea metodei de plata prin Ramburs, se va percepe si costul pentru procesarea plății cash in valoare de 3 RON.

- Card Bancar Online. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro