Noriel Robotel interactiv, Lexibook, Powerman Jr păreri forumuri, prețuri mici reduse online

Robotel interactiv, Lexibook, Powerman Jr Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput.

Poti sa verifici daca produsul respectiv se gaseste in stoc, daca nu i s-a modificat pretul intre timp, cand il poti primi si in ce conditii il poti da la retur. Veti descoperi intotdeauna cel mai bun pret la toate jocurile si jucariile Noriel.

Jucariile si jocurile Noriel cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula. Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

pareri reale preturi reduse

Jucarii interactive Lexibook Powerman Jr. este un prieten amuzant si educativ pentru copiii isteti care vor sa invete prin joaca. 

Foloseste telecomanda ca sa il vezi deplasandu-se si dansand sau ca sa il inveti combinatii noi de miscari! 

Poti sa faci si karaoke: apasa pe butonul de inregistrare si apoi reda-ti vocea pe o melodie. 

In plus, ai doua jocuri educative despre animale – vezi daca Poweman Jr. poate sa-ti ghiceasca gandurile si sa afle la ce animal te gandesti, printr-o serie de intrebari SAU asculta-l imitand animale pe care tu trebuie sa le ghicesti.

Pachetul contine:

- robot Powerman® Jr;

- telecomanda;

- ghidul exploratorului de animale salbatice;

- manual de instructiuni. 

Dimensiuni produs in ambalaj: 21 x 10 x 28 cm

Varsta recomandata: 3 ani +

Nota: Robotul functioneaza cu 5 baterii LR6/AA (nu sunt incluse). Avertisment: Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani. 

Contine piese mici care pot fi inghitite. 

Atentie! Pentru a curata produsul, stergeti-l la suprafata cu o laveta umeda. Nu il scufundati in apa, deoarece componentele electrice se pot defecta.

Mic ghid de cumparaturi online cu beneficii multiple si fara probleme


- Pret si calitate. Raportul calitate-pret este cel mai important aspect in vederea achizitionarii unui produs.

- Numele pe care il are producatorul este foarte important, pentru ca poate spune multe despre recomandarile si renumele cu care vine la pachet jucaria pentru copii.

- Comentariile si opiniile sunt mereu verificate. Puneri accent pe comentariile ce au afisat termenul - Achizitie verificata- . Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

- Garantie. Verificati ca termenul de garantie sa fie afi?at pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garantie sa fie de minim 24 luni.
noriel.ro