Păreri Givenchy Gentleman Original parfum pentru barbati cum miroase, siaj, reduceri de preț

Givenchy Gentleman Original Eau de Toilette pentru barbati Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi. Verifica chiar acum promotia si reducerile chilipir. Compara aici ofertele la produsele similare.

• Prețuri - 4,57 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,45 din 5
• Livrare - 4,67 din 5

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina parfumului Givenchy Gentleman Original . 

Majoritatea parfumurilor au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput, mai ales ca gradul de subiectivism poate fi ridicat.

Cu cat mai multe pareri despre acest parfum barbatesc original cu atat mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva!

pareri reale preturi reduse

Descriere și informații parfum Givenchy Gentleman Original Eau de Toilette pentru barbati 100 ml

Apa de toaletă Givenchy Gentleman Original descifrează personalitatea unui gentleman elegant și sigur pe sine. 

Atemporal și autentic, parfumul trezește în cel care-l folosește instinctul cuceritorului puternic și hotărât, care nu se teme de noi provocări și de seducția care radiază din tonurile profunde de vetiver, cu piele și alte ingrediente senzuale.

Este un elegant parfum aromatic, cu tonuri lemnoase, ideal pentru bărbații care nu se tem să-și arate latura nobilă a caracterului, un adevărat accesoriu bărbătesc elegant, pentru orice ocazie 

Compoziția parfumului Givenchy Gentleman Original

Acest parfum bărbătesc atemporal combină elemente discrete și intense, cu un rezultat de o bogăție surprinzătoare. 

La vârf, veți adora tonurile picante de scorțișoară, cu un accent inedit de tarhon. Sunt urmate de acorduri pământii de paciuli și de vetiver. 

La final, nota de piele rusească aduce compoziția la perfecțiune.

Ce tip de parfum ar trebui sa cautati ca sa fie cel mai potrivit? Totul depinde de stilul si personalitatea ta.

Mirosurile de citrice sunt curate, intepatoare si mai usoare decat alte parfumuri. Minimalistilor le plac parfumurile de citrice si vor gasi ca ele pot fi foarte dinamice si fresh.

Mirosurile florale sunt proaspete, dulci si moi, cu o tenta mai sensibila, emotionala. Mirosurile florale tind sa fie mai romantice si mai feminine.

Mirosurile orientale sunt moscate, grele, cu note de tutun, piele, oud si vanilie si au mai multa putere decat parfumurile mai usoare. Mirosurile orientale te fac sa iesi din multime, fiind ideale pentru cei mai indrazneti.

Mirosurile lemnoase sunt bogate si picante, cu o potenta profunda. Daca doriti ceva sexy si seducator, obtineti un parfum cu note lemnoase mai grele.

Lucrul fabulos si provocator este sa porti mai multe parfumuri, folosind mai multe parfumuri in straturi care functioneaza impreuna pentru a crea un parfum unic.

Dar stratificarea parfumurilor NU este usoara! Daca este facut incorect, ar putea rezulta mirosuri ciudate. Dar, daca este facut corect, te poate face sa pari la moda si elegant."
noriel.ro