Pareri preturi SomProduct Saltea pentru copii Bio Cocos, 7 cm, 0-2 ani

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi de la SomProduct Saltea pentru copii Bio Cocos, 7 cm, 0-2 ani de calitate si la pret redus.

Rating recenzii clienti - 4.76

Citeste mai multe pareri despre saltelele, pilotele si lenjeriile de pat direct pe siteul lor, pentru fiecare produs in parte.Te intereseaza reducerile? Vezi lista de preturi si catalogul SomProduct.

Motive pentru a comanda de pe Soproduct.ro: Gama variata si de calitate de produse. Livrare gratuita (vezi detalii). Termen de retur ridicat, 30 de zile. Oferte si reduceri periodice.

"
pareri reale preturi reduse

Tehnologie : Cocos Natural 

Grad de Fermitate : Ferma 

Husa Detasabila : Da 

Husa Lavabila : Da (Curatare chimica) 

Finisaj / Tratament : ALOE VERA 

Grosime : 7 cm 

Tratament Alergenic: Da 

Certificare OEKO-TEX: Da 

Garantie : 2 ANI 

DESCRIERE Salteaua Baby Cocos reprezinta varianta optima de saltea pentru parintii care vor sa le ofere copilasilor lor o suprafata ferma, adecvata pentru cresterea si dezvoltarea corecta a coloanei vertebrale, dar totodata foarte confortabila. 

Aceasta saltea este 100% naturala. 

Cei 6 cm de fibra de nuca de cocos reprezinta suportul ideal care datorita proprietatilor naturale pe care le are nu permite dezvoltarea la bebelusi a problemelor respiratorii sau a alergiilor. 

Husa din bumbac organic garanteaza absenta acarienilor datorita ventilatiei permanente la nivelul si in structura saltelei. 

Aceste microorganisme se dezvolta de regula in mediile umede si calde favorizate de materialele sintetice.

TEHNOLOGIE PRODUS 

Salteaua Natural Cocos Latex este alcatuita din 2 placi de Bio Cocos cu grosimea totala de 6 cm cu densitate de 3Kg/m3. 

Fibra de cocos se obtine din coaja nucii de cocos si este transformata apoi in placi. Inainte sa fie folosite in structura saltelelor aceste placi sunt stropite cu lapte din latex, pentru a le stabiliza si a le oferi elasticitate.

Grosime Bio Cocos: 3 cm - 2 straturi 

Densitate vata volumica anti-alergica: 400 gr/m2 

Densitate material suprafata: 400 gr/m2 

Densitate Bio Cocos: 3 Kg/m3 

Husa DE SUPRAFATA Salteaua Baby Cocos detine o husa de acoperire matlasata si compactata pe un suport textil de vata volumica antialergica, cu densitatea de 400 g/m2. 

Husa exterioara este confectionata din bumbac cu o densitate de 400 gr/m2. Ea beneficiaza de un tratament suplimentar cu ALOE VERA. 

Husa de suprafata este din bumbac organic. 

Astfel plantele folosite au fost crescute, aduse la maturitate, protejate de daunatori si boli, fara folosirea pesticidelor sau fertilizatorilor chimici care ar putea dauna organismului uman.
noriel.ro